Antena Căutare

Lora și iubitul ei își caută cazare, însă dau de o mizerie de nedescris: ”Aici e cimitir! Aștia s-au luat la bătaie. Baby, asta este seara în care vom dormi în picioare, legați de copac"

Pentru a obține permisul de trecere către Laos, următoarea țară din Drumul Dragonului, concurenții au trecut prin alte probe de foc. Au înfruntat frigul, au dormit în condiții improprii, au mers pe jos kilometri întregi, însă, în final, au izbutit cu toții. Laosul îi așteaptă în formulă de 12, căci toate cele 6 echipe merg mai departe.

Pentru a obține permisul de trecere către Laos, următoarea țară din Drumul Dragonului, concurenții "Asia Express" au trecut prin alte probe de foc. Au înfruntat frigul, au dormit în condiții improprii, au mers pe jos kilometri întregi, însă, în final, au izbutit cu toții. Laosul îi așteaptă în formulă de 12, căci toate cele 6 echipe merg mai departe.

Provocarea autostopului s-a dovedit a fi din ce în ce mai grea pe zi ce trece, iar pentru a călători alături de localnici vedetele au recurs la tot felul de tertipuri. Andrei Ștefănescu le-a cântat localnicilor și a renunțat la ceas pentru o cursă cu mașina, iar Liviu Vârciu a cedat lanțul său de argint pentru a ajunge cât mai rapid la punctul de întâlnire.

Daniela Crudu a fost și ea pe punctul să cedeze fizic și psihic, susținând chiar ca ea își dorește să părăsească competiția. Colega sa de echipă, Vica Blochina, a fost cea care a îmbărbătat-o pe Daniela și, la finalul, probei, deși au plecat cu 30 de minute mai târziu față de colegii lor, echipa a ajuns a doua la destinație.

Lora și Ieonuț Ghenu au cautat timp îndelungat un loc unde să-și petreacă noaptea și când în sfârșit au primit un răspuns pozitiv, au constatat că nimerit într-o mizerie de nedescris. ”Aici e cimitir... Aștia s-au luat lă bătaie... Baby, asta este seara în care vom dormi în picioare, legați de copac... Am sfoara la mine!”, a spus Ionuț Ghenu.

Nevoiți să doarmă pe scânduri, Lora și Ionuț fac haz de necaz: ”Când ajung acasă să arunc saltelele. Scoate ușa, dorm pe... Raluka, dezgustată de mâncarea vietnameză: ”Dacă ăștia mănâncă o ciorbă de-a noastră, ne invadează"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x