Antena Căutare

Lupta pentru MARELE premiu de la "Asia Express", pe ultima sută de metri! Vica si Daniela, echipa salvată de DRAGONUL VERDE

Doar 600 de kilometri ne mai despart de punctul final, iar probele au fost din ce în ce mai grele. Cine a rezistat şi cine pleacă acasă?!

Doar 600 de kilometri ne mai despart de punctul final, iar probele au fost din ce în ce mai grele. Cine a rezistat şi cine pleacă acasă?!

Prima echipă care ajunge la templu este cea formată din Raluka şi Ana, iar Liviu şi Andrei sunt pe locul al doilea.

Pentru că noua regulă spune că ultimii care ajung sunt în pericol de eliminare, Vica şi Daniela depind de DRAGON. Să fie ROŞU sau VERDE?!

Dragonul din cutia neagră a fost VERDE, spre dezamăgirea Vicăi. "Nu mai pot, nu mai rezist... Sincer. Eu realizez că suntem foarte aproape de finală, dar sunt şi realistă. Îmi dau seama că totul depinde de noroc"", spune concurenta.

Daniela Crudu, tot cum o ştiţi… Sexy-bruneta s-a pus pe cântat manele cu dedicaţie: ”Sunt o forță mare și dușmanii tot m... Certuri între Liviu și Andrei, o Vica pe punctul de a claca, dar și un DRAGON VERDE care a păstrat formula de trei echip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x