Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Asia Express

SEZONUL 3 | IN CURAND

Provocare cu nuci de cocos! Morodan, spectacol comic pentru Copoț și Vintilă: „Ultima pițipoancă proastă care urla că se stropește”

Cea de-a doua misiune a concurenților în cursa pentru ultima șansă, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, a reprezentat și un prilej de amuzament pentru Șerban Copoț și George Vintilă. Ana Morodan a avut parte de câteva clipe grele, încercând să spargă nuci de cocos.

Cea de-a doua misiune a concurenților în cursa pentru ultima șansă, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, a reprezentat și un prilej de amuzament pentru Șerban Copoț și George Vintilă. Ana Morodan a avut parte de câteva clipe grele, încercând să spargă nuci de cocos.

„Faceți rugăciunea nucilor de cocos exact ca preotul. Unul dintre voi trebuie să spargă 50 de nuci de cocos lovindu-le de piatră fără să se oprească, în timp ce celălalt trebuie să facă fulgi de nucă de cocos cu răzătoarea până umple un bol. Când ați terminat, luați bolul și aduceți-mi-l la sfârșitul cursei. Dar până atunci, mai aveți încă o misiune pentru care veți primi un plic”, este mesajul Ginei Pistol în cea de-a doua misiune din cursa pentru ultima șansă.

Șerban Copoț și George Vintilă au ajuns primii la locul acestei misiuni și s-au apucat imediat de treabă.

„Ești măcelarul din Cocolombia”, i-a spus Copoț coechipierului său, care a spart nuci de cocos pe bandă rulantă.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au avut mai puțin spor – concurenta plângându-se că se murdărește în timp ce sparge nucile de cocos, spre amuzamentul lui Copoț și Vintilă.

„Eu eram ultima pițipoancă proastă care urla că se stropește. Îmi imaginez că e capul lui Copoț (o nucă de cocos, n.r.)”, a spus Morodan.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube