Asia Express

DUMINICA, LUNI, MARTI | ora 20.00

Provocare cu nuci de cocos! Morodan, spectacol comic pentru Copoț și Vintilă: „Ultima pițipoancă proastă care urla că se stropește”

 
+2 click pentru
galerie

Cea de-a doua misiune a concurenților în cursa pentru ultima șansă, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, a reprezentat și un prilej de amuzament pentru Șerban Copoț și George Vintilă. Ana Morodan a avut parte de câteva clipe grele, încercând să spargă nuci de cocos.

„Faceți rugăciunea nucilor de cocos exact ca preotul. Unul dintre voi trebuie să spargă 50 de nuci de cocos lovindu-le de piatră fără să se oprească, în timp ce celălalt trebuie să facă fulgi de nucă de cocos cu răzătoarea până umple un bol. Când ați terminat, luați bolul și aduceți-mi-l la sfârșitul cursei. Dar până atunci, mai aveți încă o misiune pentru care veți primi un plic”, este mesajul Ginei Pistol în cea de-a doua misiune din cursa pentru ultima șansă.

Șerban Copoț și George Vintilă au ajuns primii la locul acestei misiuni și s-au apucat imediat de treabă.

„Ești măcelarul din Cocolombia”, i-a spus Copoț coechipierului său, care a spart nuci de cocos pe bandă rulantă.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au avut mai puțin spor – concurenta plângându-se că se murdărește în timp ce sparge nucile de cocos, spre amuzamentul lui Copoț și Vintilă.

„Eu eram ultima pițipoancă proastă care urla că se stropește. Îmi imaginez că e capul lui Copoț (o nucă de cocos, n.r.)”, a spus Morodan.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

🔴 Urmăreşte Asia Express  🐘 pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://s.a1.ro/XUFxa5H
Aboneaza-te la AntenaPlay >>> Click aici!

👉Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Vezi cele mai bune momente Asia Express pe YouTube Channel, alaturi de peste 105.000 de prieteni!
Abonează-te si tu la canalul nostru: https://goo.gl/hb7AXK

🔥 Discutam pe facebook Asia Express impreuna cu peste 75.000 de prieteni!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe