Antena Căutare

Nici nu au început bine filmările pentru „Asia Express”, că vedetele s-au și accidentat

Cursa de 5000 de kilometri prin Asia le dă mari bătăi de cap vedetelor care participă la Asia Express, show difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1.

Cursa de 5000 de kilometri prin Asia le dă mari bătăi de cap vedetelor care participă la Asia Express, show difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1. Iată că au apărut și problemele.

Cine a spus că este ușor să faci parte din competiția Asia Express? Temperaturi scăzute sau temperaturi foarte ridicate, umiditate mare, situații limită, alergătură și agitație maximă. Toate astea nu puteau să nu ducă și la accidentări. Liviu Vârciu are deja probleme cu spatele, din cauza greutăților pe care este nevoit să le care în timpul cursei.

Ionuț Ghenu are probleme cu meniscul, ceea ce face ca orice alergare să fie mult mai dificilă. Extrem de competitivă, Lora nu ratează nicio provocare, fiind și mai expusă accidentărilor. Prima oară s-a accidentat la nas cu o pălărie vietnameză, iar ulterior, într-o cursă contra-cronometru cu bicicleta, a apăsat greșit frânele și a căzut pe șosea.

Având în vedere că circulă cu tot felul de autovehicule, uneori înăuntru, alteori în remorcă, Raluka are ceva probleme cu rinichii. Indiferent de situațiile în care se află, de probele prin care sunt nevoiți să treacă, competiția este atât de încrâncenată încât vedetele reușesc să treacă peste orice obstacol cu gândul la destinația finală, Thailanda.

Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.Cine va reuși să treacă peste toate obstacolele, aflați din primăvara 2018.

În timpul filmărilor ,,Asia Express”, Gina Pistol a început primele lecții de vietnameză... Ce face Gina Pistol de Moș Nicolae în Asia. L-a surprins până și pe Moșu`...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x