Antena Căutare

O echipă a plecat acasă! Acestea sunt vedetele care luptă în marea FINALĂ a emisiunii „Asia Express”!

După o aventură de milioane ce i-a pus în situații incredibile, concurenții de la „Asia Express” află ce echipe merg mai departe, în marea finală!

După o aventură de milioane ce i-a pus în situații incredibile, concurenții de la „Asia Express” află ce echipe merg mai departe, în marea finală!

Destinația finală a acestei etape este Bangkok, acolo unde Gina Pistol dezvăluie clasamentul final de la „Asia Express”.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu și Raluka alături de Ana Baniciu sunt cei șase concurenți care s-au luptat crâncen pentru a-și asigura locul în etapa finală a emisiunii „Asia Express”.

Regulile concursului sunt clare: ultima echipă clasată pleacă acasă și primele două ajunse la punctul de întâlnire merg în finală.

Vica și Daniela Crudu părăsesc competiția, iar Liviu va lupta alături de Andrei Ștefănescu împotriva echipei formate din Ana și Raluka, pentru marele premiu „Asia Express”!

Asculți și te minunezi! Ana Baniciu a învățat limba thailandeză în doar cinci minute!... Record de audiență în semifinala ,,Asia Express”! Numele finaliștilor a fost dezvăluit: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x