Căutare Live

Pericole mari în al treilea sezon ”Asia Express”! Gina Pistol a văzut moartea cu ochii: ”Am început să tremur și am fost copleșită de panică”

”Asia express”, cel mai dur reality sow din România a strâns la start 9 perechi de vedete care luptă pentru 30.000 de euro. Pe drumul comorilor vedetele au la dispoziţie doar un euro pe zi pentru transport, cazare şi masă. Altfel stă treaba când vine vorba despre cei doi prezentatori.

Gina Pistol şi Oase au la dispoziţie tot ce îşi doresc, dar au parte de altfel de senzaţii tari: ”În Asia Express a fost pentru prima dată când am aterizat cu un avion pe apă. A fost palpitant, explozie de adrenalină”, a povestit Gina Pistol.

Al treilea sezon ”Asia Express” este plin de surprize, iar Gina a văzut moartea cu ochii!

”Unoeri, când filmez introurile, am parte şi de adrenalină. Să vă povestesc un episod. Eram la un moment dat, trebuia să facem un intro şi s-au gândit să spun "Urmează Asia Express", cumva pe o balustradă şi cu picioarele aşa în gol. Era un peisaj foarte frumos, superb dar trebuia să stau pe balustradă. M-au întrebat "eşti ok cu asta?", "da, cum să nu". Am fost ok două minute, după care, când am realizat eu unde sunt urcată am început să tremur şi m-a apucat panica şi nu a fost funny deloc. Şi nu am mai tras intro-ul acolo!”

Dacă Gina a intrat în panică, Oase pare foarte relaxat! Nimic nu-l sperie sau aproape nimic!

”Filipine, în primul rând, este superb. Nu miroase ca-n alte ţări, nu dăm exemple, (India!) Băi, nu am ce să zic de ţara asta, oamenii sunt atât de modeşti, atât de treabă, totul e aşa frumos. Eu ajung să văd şi partea asta mişto de peisajul ăsta, de exemplu. Eu nu m-aş fi trezit acasă la 7 dimineaţa niciodată, mă trezesc acum şi mă bucur de toată ţara asta mirobolantă”, a povestit Oase.

Capcane la fiecare pas în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”. De data asta, nu doar concurenții au de suferit: Gina ... Coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express, Oase: "Sezonul 3 din Asia Express va fi bombă cu ceas"...
Ultimele știri