Antena Căutare

Între două antrenamente pe WhatsApp, Gina Pistol ne-a dezvăluit detalii noi din culisele „Asia Express”!

Din India, Gina Pistol s-a dus „glonț” la sală! Prezentatoarea „Asia Express” ne-a explicat cum decurg sesiunile de antrenament pe WhatsApp și ne-a dezvăluit câteva detalii noi din culisele noului sezon al celui mai așteptat reality show!

Din India, Gina Pistol s-a dus „glonț” la sală! Prezentatoarea „Asia Express” ne-a explicat cum decurg sesiunile de antrenament pe WhatsApp și ne-a dezvăluit câteva detalii noi din culisele noului sezon al celui mai așteptat reality show!

Unii oameni sunt născuți norocoși! Pot mânca orice și să aibă o siluetă de invidiat! Gina Pistol este printre acești norocoși. După un an de pauză, Gina s-a întors la sală, dar nu oricum! Deoarece antrenoarea ei personală locuiește în Brașov, prezentatoarea „Asia Express” apelează la WhatsApp.

„O dată pe săptămână, îmi dă douăsprezece antrenamente, pe WhatsApp, de care eu mă țin! La început mă uitam la ele și mă întrebam „Oare ce a vrut să spună?”. Când nu știam cum trebuie să arate un exercițiu, îmi dădea ea câte un filmuleț video”, a explicat Gina Pistol.

„Este foarte important să faci mișcare și să ții un regim, să mănânci ce trebuie. Când am fost acum în India, am băut foarte multă apă întunecată și seara, după ce terminam filmările pentru „Asia Express”, beam câte o bere cu colegii. La un moment dat, ne-am plictisit de condimentele de acolo, așa că am mâncat cartofi prăjiți cu iaurt, în fiecare zi”, a povestit Gina.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției.

Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

Bianca Drăguşanu, nevoită să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos, în „Asia Express”... Concurenții „Asia Express” au avut parte de terapie cu șocuri, în traficul din India: „Dacă ai impresia că ești stresat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x