Antena Căutare

Ștefania, de nerecunoscut! Concurenta a făcut o criză uriașă de nervi în finala Asia Express! Reacția lui Speak, de milioane: „Femeie, ascultă la mine”

După ce s-au chinuit din plin cu ingredientele bizare de la ruleta mâncărurilor, finaliștii din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ajung în fața unei noi provocări, ce poate schimba decisiv clasamentul și poate influența rezultatul

O misiune care le-a dat bătăi de cap celor două echipe finaliste din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost rezolvarea unui puzzle tradiţional taiwanez, de dimensiuni uriașe.

SPEAK ȘI ȘTEFANIA, CERTURI URIAȘE ÎN FINALA ASIA EXPRESS, SEZON 3

Practic, un concurent trebuie să stea sus, pe un pod, pentru a da indicații cu privire la modul de aranjare al pieselor. La baza podului se află colegul de echipă, care trebuie să mute piesele astfel încât, la final, aranjamentul să respecte întocmai desenul indicat pe foaie.

CITEȘTE ȘI: „Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania au rămas în urmă

Cei care câștigă finala sezonului 3 al emisiunii Asia Express sunt cei care se vor descurca bine inclusiv la această probă, a pătratului Tangram!

Ștefania, de nerecunoscut! Concurenta a făcut o criză uriașă de nervi în finala Asia Express! Reacția lui Speak, de milioane: „Femeie, ascultă la mine”

Concurenții luptă să câștige finala Asia Express, sezonul 3

Răzvan Fodor în finala Asia Express, sezon 3

Acesta a fost momentul în care între Speak și Ștefania au apărut replici acide, înjurături și crize uriașe de nervi! Practic, emoțiile marei finale Asia Express și-a pus amprenta chiar și pe cei mai răbdători dintre concurenți!

Ștefania, de nerecunoscut! Concurenta a făcut o criză uriașă de nervi în finala Asia Express! Reacția lui Speak, de milioane: „Femeie, ascultă la mine”

Concurenții luptă să câștige finala Asia Express, sezonul 3

Ștefania, în finala emisiunii Asia Express, sezon 3

Câștigătorii Asia Express sezonul 3 pleacă acasă cu trofeul de 30.000 de euro, așa că orice misiune trebuie îndeplinită corect și cât mai bine!

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei!

„Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefan... Răsturnare de situație în finala Asia Express, sezonul 3! Speak și Ștefania, revenire în forță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x