Antena Căutare

Ștefania, criză uriașă de nervi și momente de disperare, la Asia Express! „Este urât și prost”

De data aceasta, cele două echipe din sezonul 3 al emisiunii Asia Express care s-au calificat la ultimul joc de amuletă au parte de o provocare de zile mari.

Două echipe luptă în ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express pentru ultima amuletă, iar miza este uriașă, căci marea finală se apropie cu pași repezi.

„Titirezul a fost întotdeauna o jucărie care a făcut parte din cultura chineză încă de acum 4000 de ani. Dar în acest orașel taiwanez acest joc s-a transformat într-un adevărat sport. Luați câte un titirez și încercați să-l faceți să se învârtă pe tăvițele speciale din lemn cel puțin 20 de secunde.

Ștefania, criză uriașă de nervi și momente de disperare, la Asia Express! „Este urât și prost”

Ștefania, criză uriașă de nervi, la Asia Express (sezonul 3)

Ștefania, criză uriașă de nervi, la Asia Express (sezonul 3)

citește și: Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”

După ce ați reușit amândoi să faceți asta, vă putețiț continua drumul urmărind indicațiile din plocul pe care îl veți primi”, a anunțat frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express.

Și când credeau că sarcinile următoare vor deveni mai ușoare, iată că vedetele primesc o nouă lovitură! De data aceasta, echipele trebuie să folosească un titirez uriaș!

citește și: Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: ”Îmi exploda stomacul de râs”

Acesta a fost momentul ce i-a dat Ștefaniei un adevărat sentiment de disperare. Deloc pasionată de acest joc, frumoasa parteneră a lui Speak s-a chinuit cum a putut pentru a trece cu bine peste probă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat vedetele!

Ultimul joc de amuletă din sezonul 3 Asia Express! Concurenții trebuie să traducă frazele din chineză în română... Se apropie finala Asia Express, sezonul 3! Ghicitori dificile, un ultim joc de amuletă și o diplomă de excelență acordat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x