Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

S-au rătăcit în labirintul cu mii de litri de vin! Vedetele de la Asia Express au pornit iar vânătorea de monede! „Le-am luat, le-am pipăit, am pus mâna pe acolo”

Ouăle putrezite și fermentate au dat multe bătăi de cap concurenților din sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Ca să uite de coșmarul îndurat, Gina Pistol le-a pregătit o nouă provocare!

De data aceasta, concurenții de la Asia Express trebuie să găsească monedele ascunse în spatele ulcioarelor cu vin de la Muzeul de Vin din Taiwan.

citește și: „Mergem în Puli! Hai în Puli”. Concurenții de la Asia Express trebuie să ajungă în orașul Puli, dar nu e treabă ușoară

În vestita cremă cu vin de orez, vedetele s-au simțit ca într-un labirint! Și ca totul să fie cât mai palpitant, monedele au fost ascunse în cele mai neașteptate locuri.

S-au rătăcit în labirintul cu mii de litri de vin! Vedetele de la Asia Express au pornit iar vânătorea de monede! „Le-am luat, le-am pipăit, am pus mâna pe acolo”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea în Asia Express sezonul 3

citește și: „Ce om sănătos la cap mănâncă intestine de șobolan sau excremente de liliac?!”. Vedetele de la Asia Express primesc un leac bizar cu ingrediente înfiorătoare

Locația este imensă, așa că atenția trebuie folosită din plin, pentru a nu rata nimic!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video