Antena Căutare

Vica Blochina face o criză de nervi uriașă! Blonda cedează psihic după ce pierde proba în fața Lorei! „Ce tot sare la gâtul meu?"

Vica Blochina și Daniela Crudu pierd o probă de la „Asia Express” în fața Lorei și a lui Ionuț Ghenu, dar din fericire ambele echipe se vor duela în proba finală pentru câștigarea amuletei de o mie de euro!

Vica Blochina și Daniela Crudu pierd o probă de la „Asia Express” în fața Lorei și a lui Ionuț Ghenu, dar din fericire ambele echipe se vor duela în proba finală pentru câștigarea amuletei de o mie de euro!

Totuși, competiția de la „Asia Express” devine tot mai acerbă, mai ales de când în concurs au rămas mai puține echipe dornice să câștige marele premiu.

De data aceasta, Vica Blochina și Daniela Crudu pierd o probă în fața Lorei și a lui Ionuț Ghenu, fapt ce o enervează cumplit pe Vica! Iar replicile dure nu au întârziat să apară!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi schimbul de replici acide de la „Asia Express”!

Liviu Vârciu găsește o mașină în Cambodgia, dar trăiește un adevărat șoc! Ce se afla în portbagaj... Andrei Ștefănescu face instrucție de milioane cu Liviu Vârciu! „Bețivule, ai băut ca porcul, mișcă-te!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x