Antena Căutare

Întâlnire periculoasă pentru Roby, Malone și Robotzelul. „Lupii, măăă". Cum încearcă să scape

Frigul și imposibilitatea de a cere ajutor nu mai sunt singurele probleme pentru Roby, Malone și Robotzelul. Cei trei au o întâlnire la care nu se așteptau.  

Frigul și imposibilitatea de a cere ajutor nu mai sunt singurele probleme pentru Roby, Malone și Robotzelul. Cei trei au o întâlnire la care nu se așteptau.

Lupii le dau târcoale celor trei prieteni.

Ca să scape de ei, Roby, Malone și Robotzelul se urcă în copaci.

Urmărește clipul video din „Băieți de oraș” ca să vezi scena!

Roby și Malone, în mare BUCLUC, pe Transfăgărășanul înzăpezit: „Trebuie să o luăm pe jos până ajungem la civilizație&quo... Roby, Malone și Robotzelu' reușesc să scape de lupi și fac o descoperire miraculoasă. „Suntem salvați"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x