Căutare Live

Lovitură de ciocan pentru cei mai buni prieteni. Malone și Roby au primit o veste cruntă: „Asta înseamnă că suntem dobitoci?”

Procesul intentat de Roby și Malone lui Maticiuc s-a sfârșit. Și s-a sfârșit prost pentru cei doi prieteni, care pe lângă faptul că au pierdut lupta în fața justiției au mai fost declarați, în mod oficial, dobitoci

Procesul intentat de Roby și Malone lui Maticiuc s-a sfârșit. Și s-a sfârșit prost pentru cei doi prieteni, care pe lângă faptul că au pierdut lupta în fața justiției au mai fost declarați, în mod oficial, dobitoci.

După ce au pierdut testul inteligenței, cele două persoanje din „Băieți de oraș” aceștia au rămas fără banii mult visați și au fost obligați să plătească cheltuielile de judecată în vloare de 20.000 ce lei.

Până și judecătorii sunt impresionați de Malone și Robică: „Să moară Bianca în pușcărie, sunteți mare talent”... Carmen Tănase joacă alături de Mihai Bendeac, în ”Băieți de oraș”...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ultimele știri