Antena Căutare

Până și judecătorii sunt impresionați de Malone și Robică: „Să moară Bianca în pușcărie, sunteți mare talent”

Scenariul care trebuia să-i îmbogățească s-a dovedit a fi falimentar pentru Roby Roberto și Malone. Procesul pe care cei doi i l-au intentat celebrului Codin Maticiuc și de urma căruia sperau să câștige o frumoasă sumă de bani a început cum nu se putea mai prost

Scenariul care trebuia să-i îmbogățească s-a dovedit a fi falimentar pentru Roby Roberto și Malone. Procesul pe care cei doi i l-au intentat celebrului Codin Maticiuc și de urma căruia sperau să câștige o frumoasă sumă de bani a început cum nu se putea mai prost.

Cel care trage corabia spre fundul Oceanului este Malone, care nu se poate abține de la comentarii în timp ce judecătoarea cazului încearcă să facă ordine în sală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x