Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

A făcut amor nebun cu zeci de bărbați, dar și-a distrus sănătatea! Medicii i-au dat un diagnostic cumplit: „Nu se mai poate atinge nimeni de mine!”

O femeie care a trăit aventuri amoroase cu zeci de bărbați a ajuns să nu mai poată face amor, din cauza unei afecțiuni ascunse.

A făcut amor nebun cu zeci de bărbați, dar și-a distrus sănătatea

În anii '90, mii de bărbați din Marea Britanie aveau o singură fantezie: Jo Guest, „fata de la pagina 3”.

Jo era adorată și răsfățată de toți bărbații din jurul ei. Nu exista seară pe care să o petreacă singură. Însă anii de dezmăț și amor pasional și-au pus amprenta pe sănptatea ei.

„Fata de la pagina 3” a început să se simtă din ce în ce mai rău. Mergea la medic, făcea analize după analize, dar nimeni nu îi putea da un diagnostic. După câțiva ani de agonie, femeia la care visa o generație întreagă de britanici era de nerecunoscut.

În 2007, Jo a plecat din Londra, alegând să trăiască în Bournemouth, departe de agitație și mediul toxic al capitalei Marii Britanii. În loc să se simtă mai bine, starea ei s-a degradat.

Avea dureri abdominale cumplite, era mereu balonată și se simțea epuizată de la prima or.

N-a mai pus gura pe țigări sau pe alcool. Făcea sport zilnic și avea o dietă exemplară. Nimic nu funcționa. A început să aibă stări de greață, din senin.

„Într-o dimineață, mă pregăteam să plec de acasă. Când am încercat să îmi pun cizmele, mi-am dat seama că nu aveam gambele umflate. A fost începutul unor dureri ce m-au ținut la pat zile în șir”, a povestit Jo.

Viața ei era un dezastru. Abia mai putea avea grijă de ea. În câteva luni, și-a pierdut locul de muncă și a fost nevoită să își vândă apartamentul.

„Abia mă mișcam. Ajunsesem să mă spăl o dată pe săptămână. Niciun bărbat nu se mai putea atinge de mine”, a continuat ea.

Ajungea la spital o dată la câteva zile. De fiecare dată, i se făcea un set de analize și era trimisă acasă, fără vreun diagnostic.

„Nimeni nu vrea să plece din spital fără să știe ce i-au cauzat suferința. Era cumplit. Singurul lucru la care visam era un diagnostic.”

Într-un final, un medic a reușit să descopere cauza simptomelor femeii. Jo a fost diagnosticată cu fibromialgie. Inițial, a răsouns bine la tratament, dar, după o vreme, problemele au revenit.

„Nu mai pot să fac amor. Orice atingere îmi provoacă durere”, a mărturisit femeia.

Recomandari