Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

A intrat pe un site de adulți și a suferit un șoc imens! Nici cei mai ghinioniști concurenți de la „Insula Iubirii” nu au trăit așa ceva!

Un tânăr a povestit că a intrat pe un site pentru adulți și a suferit un șoc imens, ce le-ar putea depăși pe cele trăite de cei mai ghinioniști concurenți de la „Insula Iubirii”.

A intrat pe un site de adulți și a suferit un șoc imens! Nici cei mai ghinioniști concurenți de la „Insula Iubirii” nu au trăit așa ceva!

„Am 26 de ani și am o relație de șase luni cu iubita mea. Ea are 25 de ani și a recunoscut că anterior a avut o perioadă mai sălbatică. A spus că a avut câteva aventuri trecătoare. I-am spus că nu mă deranjează asta”, a povestit tânărul, care nu și-a dezvăluit identitatea.

„Este cea mai frumoasă fată și mă simt mândru când merg cu ea pe stradă și o țin de mână. Însă, partidele noastre de amor sunt destul de banale”, a mai spus el.

După o ceartă cu iubita lui pe această temă, nefericitul tânăr a suferit un șoc, când a intrat pe un site pentru adulți.

Mai exact, și-a văzut iubita făcând amor nu cu unul, ci cu doi bărbați simultan.

Nu s-a despărțit de ea numaidecât, nici când ea a recunoscut că a fost filmată în acea ipostază.

Însă, tânărul susține că acum, este disperat să îndrepte lucrurile, deoarece acele imagini pline de pasiune l-au făcut să se simtă neimportant, cu toate că iubita lui i-a explicat că, între timp, s-a schimbat.

Recomandari