Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A rămas însărcinată în urma unui viol, iar apoi a fost ucisă de tată. Ce a urmat e teribil: ”Le-a spus vecinilor că s-a sinucis!” Adolescenta avea 17 ani

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care tocmai trecuse printr-un episod dureros, fiind violată, a fost ucisă în somn, chiar de tatăl ei. Bărbatul a recurs la acest gest din dorința de a-și păstra nepătată mândria familiei. 

A rămas însărcinată în urma unui viol, iar apoi a fost ucisă de tată. Ce a urmat e teribil: ”Le-a spus vecinilor că s-a sinucis!” Adolescenta avea 17 ani

Adolescenta, care era originară dintr-un sat din nord-estul Indiei, a fost ucisă în somn, chiar de tatăl ei, care și-a dorit să păstreze intactă mândria familiei, potrivit polițiștilor, care au declarat că fata fusese violată și rămăsese însărcinată.

Adolescenta trăia cu bunicii în momentul în care a fost descoperită sarcina, ea fiind duăs la spital săptămâna trecută. Ei au fost cei care l-au informat pe tatăl fetei, iar la scurt timp, el a venit la părinții lui, care îi creșteau fiica și a strangulat-o în somn.

Șoferul arestat pentru nepurtarea măștii de protecție, acuzații dure: ”A fost un abuz. Am simțit că mor!”

Totul s-a petrecut în creierii nopții, iar ulterior, el le-a spus vecinilor că fata s-a sinucis și că deja au înmormântat-o.

Medicii au alertat Poliția după ce au stabilit că adolescenta era însărcinată, iar în momentul în care au venit la casa bunicilor, au descoperit că fata era moartă.

Au îmbătat-o, au batjocorit-o și au filmat totul! Ce au făcut violatorii cu imaginile revoltătoare: „A dus-o pe brațe în căruță”

Imediat, aceștia au demarat o anchetă, iar corpul tinerei a fost deshumat. Astfel, ei au descoperit că, în realitate, tânăra fusese ucisă.

Această crimă vine la doar câteva săptămâni după ce o adolescentă de 14 ani care a fost violată a fost arsă de vie după ce a opus rezistență în fața agresorilor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro