Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

A ieșit la iveală adevărul în cazul fetei de 13 ani care a spus că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani! „Este dureros să povestesc!”

Fata din Rusia care a devenit celebră după ce a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani, susținând că tatăl copilului ei este un băiat de 10 ani, a spus, în sfârșit, adevărul.

A ieșit la iveală adevărul, în cazul fetei de 13 ani care a spus că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani! „Este dureros să povestesc!”

Instagram

Acum în vârstă de 14 ani, Darya a dezvăluit că, de fapt, a fost violată de un adolescent de 16 ani, în scara unui bloc.

„Este un subiect sensibil pentru mine. Vă întrebați cine este tatăl copilului meu? Am fost victima unui viol. Nu vă pot povesti cum s-a întâmplat, pentru că este prea dureros să îmi aduc aminte. Pentru mult timp după incident, n-am putut să fac nimic. Îmi era teamă și eram singură”, a scris ea, pe internet.

„S-a întâmplat în noiembrie, chiar pe trepte, într-o scară de bloc. Era deja întuneric și nimeni nu a putut interveni. Nu pot da mai multe detalii. Cred că mă înțelegeți”, a adăugat Darya.

Copil de 5 ani, prins la volan, pe autostradă! Polițiștii, uluiți de explicația băiatului! „Ne-a spus motivul pentru care a luat mașina la plimbare” – VIDEO

Adolescenta a mai recunoscut că îi este teamă că l-ar putea întâlni pe stradă pe cel care a violat-o.

„Acest băiat este supraponderal și foarte înalt. Cel mai grav este că locuiește în același oraș ca mine – și este vorba despre un oraș mic. Îmi este foarte frică să îl întâlnesc pe stradă”, a mai dezvăluit Darya.

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” - VIDEO

Adolescenta a adăugat că știe numele celui care a violat-o și că acest caz este în mâinile unui procuror din Moscova.

Luna trecută, Darya a dezvăluit că va avea o fetiță pe care o va numi Karolina. Ea a spus atunci că își va crește fiica alături de Ivan, băiatul de 10 ani despre care a spus inițial că ar fi tatăl copilului ei.

Recomandari