Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Amor cu un elev, în sala de clasă! Ce îl obliga profesoara să facă pe adolescent, ca să nu fie prinși de camerele de supraveghere

O profesoară căsătorită, mamă a unui copil de trei ani, este acuzată că a avut o relație cu un elev de-al său, în vârstă de 15 ani.

Amor cu un elev, în sala de clasă

O mamă a descoperit zeci de mesaje și fotografii indecente în telefonul băiatului ei, un adolescent de 15 ani. Când și-a dat seama de la cine erau, femeia și-a luat copilul de mână și s-a dus direct la Poliție.

Ellarea Silva, o profesoară în vârstă de 34 de ani, din Louisiana, SUA, a fost arestată câteva ore mai târziu.

Profesoara, care este căsătorită și este, la rândul ei, mama unui copil de trei ani, a făcut o pasiune interzisă pentru unul dintre elevii ei. Partidele lor de amor au avut loc atât în sălile de clasă ale liceului la care preda, cât și la locuința ei.

Și-a părăsit soțul și a făcut amor cu 185 de bărbați, într-un singur an: „Medicii mi-au spus că nu există nicio soluție. Am decis să îmi schimb total viața”

Îl punea să se târască pe jos, ca să nu fie filmat

În fața anchetatorilor, minorul a recunoscut tot. Relația lor a început în vara anului 2019. Se întâlneau la școală, dar și la casa profesoarei.

„Mă lua cu mașina și mergeam la ea acasă. Soțul ei montase camere de filmat în jurul proprietății așa că m-a învățat cum să stau și pe unde să merg ca să nu fiu văzut. Trebuia să merg târâș, prin grădina din spate, și să intru pe un geam”, a povestit elevul.

Amor cu un elev, în sala de clasă! Ce îl obliga profesoara să facă pe adolescent, ca să nu fie prinși de camerele de supraveghere

Era o zeiță printre pământeni. Au îngropat-o aproape cheală, cu sâni falși, picioarele acoperite de păr și fără lenjerie intimă: „Vreau să fiu fabuloasă”

Obiecte compromițătoare, ascunse în școală

Ellarea Silva a fost arestată pe 6 februarie 2020. După ce a plătit cauțiunea în valoare de 225.000 de dolari, femeia a fost eliberată.

Un coleg de catedră al profesoarei a declarat că, înainte să fie arestată, Silva l-a rugat să ia mai multe obiecte compromițătoare din biroul ei.

Procesul va începe în luna aprilie.

Umilită și dată afară dintr-un restaurant, din cauza felului în care era îmbrăcată: „Toată lumea se holba la mine. Ce este în neregulă cu hainele mele?!” - Foto

Recomandari