Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ce a pățit bărbatul care a făcut amor cu trei femei deodată. Cum a ajuns acasă de la prostituate

Noaptea de coşmar a bărbatului care s-a culcat cu trei femei deodată. Cum a ajuns acasă de la prostituate

Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Hunedoara, hotărât să aibă parte de noaptea vieții lui, a trecut prin momente cumplite în timpul unei nopți petrecute în compania unor prostituate.

Asftfel, o femeie din Călan şi doi apropiaţi ai săi au fost condamnaţi la pedepse de până la doi ani de închisoare, cu suspendare, într-un dosar de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul a cunoscut două prostituate din Călan, cu care a întreţinut relaţii sexuale contra cost.

Cu una dintre ele a schimbat numărul de telefon, astfel încât să o poată contacta, dar femeia s-a prezentat la întâlnire cu alte două tinere.

„Cum tatăl persoanei vătămate nu le-a permis acestora să rămână în apartament, cele trei au luat hotărârea să se deplaseze împreună cu persoana vătămată în oraşul Călan la locuinţa uneia dintre femei. În cursul serii, aceştia au ajuns în oraşul Călan şi au mers la blocul nr. 2, unde locuiesc atât cele două martore cât şi inculpata Georgeta Moldovan. Aici, toţi patru au urcat într-o cameră situată la etajul 4 al blocului şi timp de câteva ore au consumat băuturi alcoolice. În această perioadă în cameră au intrat şi inculpaţii Barbu Romeo (soţul uneia dintre femei) şi Istefan Marius, fiul altei femei. Cei doi inculpaţi au observat faptul că persoana vătămată purta la gât un lănţişor de aur, iar în momentul în care au părăsit camera au luat hotărârea să-l sustragă în momentul în care aceasta o să adoarmă.

După miezul nopţii, persoana vătămată a întrebat unde poate să doarmă şi a fost condus într-o cameră situată pe acelaşi palier. Acolo, s-au culcat toţi patru, bărbatul împreună cu două femei într-un pat, iar a treia pe o plapumă aşezată pe podea”, se arată în dosar, potrivit Adevărul.ro.

După miezul nopții, cei doi bărbați l-au tâlhărit pe victimă, i-au luat lanțul de la gât, uitându-şi aici şi telefonul. A doua zi, poliţiştii au recuperat bunurile hunedoreanului, iar cei cei doi bărbaţi şi Georgeta Moldovan au fost puşi sub învinuire, pentru tâlhărie calficată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro