Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Dincă, din nou la spital! Acuză stări grave de rău. I s-au făcut analize ORL, oftalmologice, la sânge, la neurologie și cardiologie

Dincă a fost din nou dus la spital pentru o serie de analize mai amănunțite după ce acesta acuza dureri foarte mari și stări de rău care nu aveau leac.

Gheorghe Dincă

În urmă cu câteva zile, după o noapte în care Dincă a susținut că nu s-a simțit bine, criminalul din Caracal a cerut să fie dus la investigații medicale.

Însoțit de polițiștii de la Acțiuni Speciale, Dincă a fost dus la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, i s-au făcut o serie de analize.

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie, ca pe urmă, să fie investigat și de un diabetolog. Mai mult, bărbatul a fost dus și la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG.

„Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului, potrivit KanalD.

Recomandari