Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

El 46 de ani, ea 17! Un actor a renunțat la serviciu pentru o relație scandaloasă. Cum se apără în fața criticilor. „Contează doar ce îți spune inima”

Un actor în vârstă de 49 de ani a demisionat, ca să se poată bucura liniștit de o relație controversată pe care a început-o în urmă cu trei ani, cu o femeie cu 29 de ani mai tânără decât el. Bărbatul s-a apărat în fața criticilor.

Michael Hoch și Sarah Schoop.

Actorul Michael Hoch, în vârstă de 49 de ani, și-a cunoscut iubita, Sarah Schoop, în 2016, într-un teatru, când ea avea doar 17 ani.

Tânăra, din Wuppertal, Germania, servea băuturi la teatru când l-a cunoscut pe Michael Hoch, care se pregătea să joace într-un spectacol. În acea zi, cei doi s-au tot „lovit” unul de altul. Actorul a spus că a fost atras de timiditatea și de zâmbetul ei. Ulterior, a decis să o contacteze pe platforma de socializare Facebook.

Inițial, Sarah Schoop, acum în vârstă de 20 de ani, i-a refuzat invitația la o întâlnire, din cauza diferenței mari de vârstă, de 29 de ani.

Însă, după o lună în care au conversat online, cei doi au decis să înceapă o relație, deoarece „atracția dintre ei era prea puternică”.

Relația lor a stârnit reacții negative din partea multor oameni, iar actorul a spsus că a fost atacat pe stradă, deoarece a fost văzut ținându-și iubita de mână.

El 46 de ani, ea 17! Un actor a renunțat la serviciu pentru o relație scandaloasă. Cum se apără în fața criticilor. „Contează doar ce îți spune inima”

Familia tinerei a povestit că a suferit un șoc când a aflat despre relația ei, dar ulterior, după ce l-au cunoscut pe actor, care avea 46 de ani la acea vreme, a început să îl placă. Tatăl ei și actorul ar fi acum „cei mai buni prieteni”, chiar dacă au aceeași vârstă.

„Avea doar 17 ani când am cunoscut-o, dar nu ne-am putut nega iubirea și am reușit, într-un final, să o conving să fie cu mine”, a spus actorul.

Michael Hoch a renunțat la locul lui de muncă, deoarece șeful său era nemulțumit de relația lui cu Sarah Schoop, care lucrează în continuare în acel teatru.

Cei doi îndrăgostiți au mai spus că și după trei ani de relație se confruntă cu situații în care oamenii îi privesc cu dezaprobare. Îndrăgostiții încearcă să ignore acest lucru și să petreacă timp alături de alte cupluri cu diferență mare de vârstă.

„Tot ceea ce contează este ce îți spune inima și ca ambii parteneri să fie fericiți”, a spus Michael Hoch, precizând că el și iubita lui trăiesc clipa și plănuiesc să adopte un câine.

Recomandari