Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Nunta si luna de miere, anulate! Ce au găsit mirii când au ajuns acasă: „Nu mai putem face nimic. Am pierdut tot...”

Își plănuiseră cea mai frumoasă nuntă. Luna de miere urma să un vis devenit realitate. Toate planurile unui cuplu s-au năruit, fără nicio speranță de rezolvare.

Nuntă anulată din cauza inundațiilor

Un cuplu din Doncaster, Marea Britanie, a trebuit să ia o decizie dureroasă. Și-au anulat nunta și luna de miere, programate pentru primăvara anului viitor, după ce inundațiile le-au distrus casa.

Apele le-au intrat în casă, provocând pagube mari. Podelele de lemn trebuie schimbate, covoarele, mobila, toate trebuie înlocuite. Ajutoarele au ajuns prea târziu. Nu aveau asigurare, fiind prea scumpă.

În ciuda situației dramatice în care se află, cuplul a dat o mână de ajutor vecinilor: „Locuiesc aici de 18 ani. Nu este prima oară când suntem loviți de inundații. Trebuie să ne ajutăm între noi”, a spus Claire.

„În acest moment, locuim la etajul superior. Nu avem ce face, nimeni nu poate începe reparațiile până nu se retrag apele”, a adăugat femeia.

Din nefericire, toți banii pe care îi puseseră la păstrare pentru nuntă și luna de miere vor fi investiți în refacerea casei.

„Am acceptat ideea că nunta noastră nu mai mai avea loc. Plătisem deja un avans pentru restaurant și pentru luna de miere...Nu mai putem face nimic, am pierdut tot...”, a spus Claire.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro