Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată. Tatăl bebelușului este un băiat de doar 10 ani: „Vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Încă nu au buletine, dar sunt pe cale să devină părinți. O fetiță de doar 13 ani a rămas însărcinată. Tatăl bebelușului este un băiat în vârstă de 10 ani.

O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată. Tatăl bebelușul este un băiat de doar 10 ani

Potrivit publicației rusești TBK, cei doi copii învață la școli diferite din Siberia și se cunosc de când erau micuți. Presa locală spune că fata este hotărâtă să ducă sarcina la termen și să păstreze bebelușul. Ea beneficiază de tot sprijinul familiei.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Autorităție au declarat că statul le va oferi servicii medicale gratuite, inclusiv consiliere psihologică.

Nu se știu foarte multe despre identitatea băiatului care ar fi lăsat-o însărcinată pe copilă.

Cei doi s-au trecut ca fiind „căsătoriți” pe rețelele sociale.

Nicolai Skorobogatov, medic pediatru, nu pare convins că un băiatul de doar 10 ani ar putea fi tatăl biologic al bebelușului.

„Teoretic, este posibil. Totuși, nu sunt convins că povestea este adevărată. Băiatul ar putea fi obligat sau păcălit să creadă că a lăsat-o însărcinată pe copilă, în timp ce adevăratul tată să se ascundă. Evident, adevărul se poate afla foarte ușor, cu un simplu test”, a declarat medicul pentru KRSK.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro