Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cerința exagerată a unei mirese pentru invitații săi! Femeia le-a dat o „temă” colosală

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei și fiecare detaliu trebuie ales cu grijă, pentru ca totul să iasă perfect. Totuși, o mireasă a reușit să-și înfurie rudele, după ce a trimis invitațiile la petrecere.

O mireasă a pus invitaților de la nuntă o condiție exagerată

Femeile sunt extrem de atente la toate detaliile, mai ales atunci când vine vorba de ziua cea mare, în care spun „da” în fața destinului și își întemeiază o familie alături de jumătatea perfectă.

O MIREASĂ A AVUT O CERINȚĂ BIZARĂ PENTRU INVITAȚI

Rochia trebuie aleasă cu grijă, evenimentul nu poate să se desfășoare în orice locație, iar decorul trebuie să fie de-a dreptul magic. Totuși, o mireasă a dus exigența și atenția la detalii la un nivel surprinzător, anunțând care sunt criteriile de selecție a invitaților de la nuntă.

citește și: Mireasa, trădată de logodnic și cea mai bună prietenă, chiar de ziua ei: „Mi-au cântat, apoi mi-au făcut așa ceva. Nu regret nimic!”

Strania poveste a fost relatată chiar de către sora miresei, pe Reddit: „Refuz să merg la nunta surorii mele, fiindcă mi-a pus o condiție incredibilă. Nunta are loc în luna februarie, dar din cauza pandemiei de coronavirus, mireasa a fost nevoită să mai taie din lista cu invitați.

Cerința exagerată a unei mirese pentru invitații săi! Femeia le-a dat o „temă” colosală

Mireasa a fost criticată pe internet pentru decizia sa

Drept rezultat, aum a trimis tuturor din familie, prietenilor și cunoscuților o scrisoare în care roagă să i se confirme rapid prezența pentru evenimentul ce are loc anul viitor, dar asta nu e tot!

citește și: O soacră de coșmar a stricat nunta fiului ei! Mireasa a suferit un șoc! „Poți să pleci acum!” – Video

Fiecare invitat trebuie să redacteze un mini-eseu de cinci sute de cuvinte prin care trebuie se demonstreze că își doresc să participe la nuntă. La eveniment vor participa doar cei care au un eseu convingător, practic așa vrea să-i selecteze”, a povestit sora miresei.

Nu știm exact deznodământul și dacă a ales să scrie până la urmă eseul sau nu, dar cert este că povestea a stârnit o adevărată controversă în mediul online și mulți internauți au criticat decizia miresei.

Recomandari