Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Profeție terifiantă pentru români! Un pericol uriaș se apropie și efectele vor fi devastatoare! „Toate se vor adeveri”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut numeroase profeții despre România și despre care se crede că ar fi anticipat inclusiv cumplitul incendiu de la club Colectiv, a avertizat românii cu privire la o nouă tragedie ce se apropie!

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție terifiantă

Recent, Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său o nouă profeție în care vorbește despre un pericol ce se apropie.

Potrivit acesteia, omenirea ar putea să fie lovită de un cutremur major și ulterior de un tsunami devastator, cu grave consecințe.

„13 Februarie 2020, ora 23:49 !

Dragii mei,

În aceasta seară, în timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, in genunchi stand eu, simt cum dintr-odata pămantul se scufunda mult de tot, cedeaza precum se scufunda casele sau blocurile la un cutremur puternic.

Brusc, vad o apă mare si mâloasa ce vine cu furie dinspre nord spre sud. Aceasta apă mâloasa a acoperit in doar cateva secunde, casele cu tot cu acoperisuri. Şi parca nu ar fi fost indeajuns, din urma veneau valuri si mai mari de cativa metri. Erau valuri uriase care, ar fi acoperit si un bloc cu 10 etaje. Aceste valuri uriase ca de Tsunami măturau tot ce intalneau in calea lor. Absolut tot!

Maria Ghiorghiu, o celebră prezicătoare din România

Dragii mei, este foarte posibil ca s-auzim de un CUTREMUR urias, un CUTREMUR care sa aiba drept consecinta un TSUNAMI devastator.

Dar iata ce-mi spune un glas, chiar acum:

"Mitul este cea mai buna piesa din lume!"

Dar un alt glas il contrazice si spune asa:

"Biblicul este cea mai buna piesa!"

Profeția făcută de Maria Ghiorghiu anunță un cutremur major

Asa este dragilor! Tot ce se spune in SFANTA BIBLIE, toate se vor adeveri intocmai, dar in timp! BIBLIA este un ADEVAR al DUHULUI SFANT! BIBLIA este CUVANTUL Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS!

citește și: Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat! Ți se schimbă viața imediat

Asa cum este foarte adevarat faptul că BIBLIA nu mai este intru totul asa cum ne-a lasat-o IISUS HRISTOS. A suferit modificari de-alungul secolelor, fie cu voie, fie cu stiinta sau cu nestiinta (traduceri gresite sau intentionat adaugite).

Dar asta nu-nseamna ca nu mai credem in SFANTA BIBLIE! Categoric credem cu toata inima noastra; dar vom sti sa cernem si sa discernem ADEVARUL de minciuna sau altfel spus, ADEVARUL LUI DUMNEZEU, de Adevarul oamenilor care au tradus-o si au scris-o si rescris-o, netinand cont in fiecare clipa de ADEVARUL DUHULUI SFANT si au adaptat-o vremii si vremurilor sau după cum voiau PREOTII vremurilor ca sa dea bine la oamenii de-atunci.
Si nu spun de la mine fratilor, ci spun din CUVANTUL Mantuitorului Iisus Hristos.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro