Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

S-a uitat în telefonul iubitului ei și a descoperit un secret ce nu ar fi trebuit niciodată să iasă la lumină: „Totul era o minciună! Nu pot să înțeleg de ce a făcut așa ceva”

A descoperit secretul iubitului ei, fără să vrea. Confruntat cu dovezile, explicația bărbatului a debusolat-o complet: „Oameni buni, îl cred! Nu ai cum să inventezi așa ceva!”

S-a uitat în telefonul iubitului ei și a descoperit un secret ce nu ar fi trebuit niciodată să iasă la lumină: „Totul era o minciună! Nu pot să înțeleg de ce a făcut așa ceva”

Profimedia

Greu cu încrederea între parteneri. În cazul unei tinere, acum este aproape imposibil să mai aibă încredere în iubitul ei după ce a descoperit secretul pe care, drept vrobind, nu s-a chinuit prea tare să îl ascundă.

Tânăra, în vârstă de 29 de ani, s-a hotărât să își spună povestea pe Reddit, simțind nevoia să afle și cum privesc cei din exterior situația în care s-a trezit pusă.

„Ne-am mutat împreună când au fost impuse restricțiile de circulație. La un moment dat, nu-mi mai găseam telefonul, așa că l-am luat pe al lui, ca să mă apelez. Când am deblocat ecranul, am rămas blocată. Am văzut că își instalase o aplicație pentru întâlniri...”, a scris tânăra.

Partea cea mai ciudată a venit abia după ce și-a luat inima în dinți și a deschis aplicația.

„Avea un profil activ, doar că toate informațiile pe care le-a trecut acolo erau false! Pretindea că este femeie și bifase că vrea să cunoască bărbați. Nu părea că ar fi trimis vreun mesaj cuiva”, a adăugat ea.

Tânăra a răbufnit și s-a dus imediat la iubitul ei, cerând explicații. Însă nimic n-ar fi putut s-o pregătească pentru reacția lui.

„A început să râdă! Mi-a spus că nu e ceea ce cred, că și-a făcut profilul ca să se uite la tunsorile bărbaților! Tunsori! Pe Tinder!”, a scris ea.

De mai bine de un an, de când au început relația, bărbatul, spune tânăra, a fost mereu tuns la fel: scurt, periuță. În timpul perioadei de izolare la domiciliu, și-a lăsat părul să crească, iar cu câteva zile înainte să facă descoperirea șocantă, l-a auzit spunând că voia să își facă programare la frizer.

„L-am întrebat de ce nu s-a uitat pe Facebook sau pe Google, dacă era în căutare de inspirație. A avut o explicație și pentru asta: 'Adică vrei să mă tund ca unul dintre prietenii mei? Să spună că îl copiez?'”

Postarea tinerei anonime a primit peste două sute de comentarii, în doar câteva ore.

Recomandari