Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Și-a luat viața, înainte de sărbători, pentru că era convinsă că este „o mamă îngrozitoare”. Biletul de adio lăsat copiilor este sfâșietor: „Mami a fost prea tristă”

Era tânără și a avea o familie superbă. O mamă și-a pus capăt zilelor, după o luptă lungă cu un „demon” invizibil. Înainte de a se sinucide, a înregistrat un mesaj video pentru copiii ei.

Depresia a răpit o mamă de lângă copiii ei, înainte de sărbătorile de Crăciun

A înregistrat un mesaj video de opt minute pentru iubitul ei, cadru în armata britanică și le-a scris copiilor ei un sms în care le-a spus „mami a fost prea tristă. De la toți, a cerut iertare.

Amie Collier avea doar 33 de ani. Era mamă a doi copii și avea un iubit care ar fi făcut orice pentru ea. În nregistrarea video, ea a explicat că nu mai poate trăi. „Demonul depresiei” devenise o povară prea grea pentru ea. „Sunt o mamă îngrozitoare”, a spus ea, adăugând că este conștientă că iubitul ei nu-i va înțelege niciodată gestul.

Anthony Clay, iubitul lui Amie, era la cumpărături cu fiica lor cea mică, în momentul în care pe ecranul telefonului său a apărut mesajul.

„Te rog, iartă-mă că îmi părăsesc copiii. Spune-i că iubesc și că am fost prea tristă în ultima vreme. Te implor, ai grijă de ei, să crească sănătoși și fericiți și ai grijă și de mama mea.”

Disperat, bărbatul a lăsat totul și a gonit spre casă. Acolo, a găsit-o pe Amie...se spânzurase. Mai era o speranță, femeia era încă în viață. Paramedicii au dus-o de urgență la spital. Din păcate, șase zile mai târziu, Amie s-a stins.

În timpul audierilor, iubitul lui Amie a plâns în timp ce medicul legist a citit transcrierea înregistrării video făcute de femeie cu câteva minute înainte de a se sinucide.

„Nu cred și nici nu îmi doresc ca tu să știi vreodată cum te face depresia să te simți. Am încercat tot, nimic nu a funcționat. Cel mai rău lucru pe care cineva ți-l poate spune este „hai, nu mai fii tristă!”. Dacă aș fi putut, dacă ținea de mine, o făceam.

Știu că sunt o mamă îngrozitoare, că alte femei sunt de o mie de ori mai bune decât mine.

Nu știu de unde s-a născut demonul ăsta. Știu doar că sunt un caz tragic. Nu m-am mai simțit bine în pielea de prea mult timp. În fiecare zi mă lupt să mă ridic din pat dimineața.

Îmi iubesc copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Știu că moartea mea îi va distruge”, a spus Amie.

Depresia este o boală ce afectează din ce în ce mai mulți oameni. Nu ține cont de vârstă, sex, etnie, nivel de educație sau statut financiar. Cei care suferă au nevoie de ajutor. Dacă aveți rude sau prieteni care se luptă cu acest „demon”, luați atitudine, fiți alături de ei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro