Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Doi tineri, surprinși în timp ce făceau amor într-o sală de curs a unei facultăți din Anglia. Imaginile sunt virale

Imagini incredibile au fost surprinse într-o sală de curs a unei facultăți din Birmingham, Anglia, unde doi surprinși au fost prinși în timp ce făceau amor. 

Doi tineri, surprinși în timp ce făceau amor într-o sală de curs a unei facultăți din Anglia. Imaginile sunt virale

Videoclipul inedit a făcut furori pe rețelele sociale, iar în imagini se poate vedea perfect cum cei doi studenți întrețin relații intime.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

“Se gândește cineva să vină BCU? Gândiți-vă din nou. Aceasta este sala noastră de curs.”, a fost mesajul ce a însoțit videoclipul ce a adunat mii de vizualizări.

De asemenea, un reprezentant al universității a oferit o reacție și a dezvăluit că va demara o anchetă.

A făcut amor nebun și a ajuns la camera de gardă! Medicilor nu le-a venit să creadă ce au văzut când bărbatul s-a dezbrăcat

”Investigăm materialele și originile sale, pentru a identifica locația acestora și pentru a stabili dacă a existat o încălcare a politicii universitare. Se vor lua măsuri dacă se va constata că cineva a acționat în încălcarea politicilor universitare sau dacă poliția crede că a fost comisă o infracțiune.”, a declarat purtătorul de cuvânt al BCU.

Recomandari