Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Tinder depășeste orice imaginație în China. Partidul Comunist se luptă cu amorul pe internet

Tinder-ul este interzis în China. Cu toate acestea, există o aplicație identică, realizată chiar de chinezi, pentru a ocoli legile aspre impuse de Partidul Comunist. Ce se întâmplă pe Tantan depășește orice imaginație.

Tinder în China - Tantan

În urmă cu 14 ani, China a impus restricții în ceea ce privește internetul și aplicațiile disponibile pe teritoriul țării. Amorul pe internet sau aplicațiile de aplicațiile de dating nu sunt văzute cu ochi buni de către Partidul Comunist Chinez. Cu toane acestea Tinder și-a făcut loc și în acestă țară printr-o aplicație numită Tantan.

Regimul din China înceracă prin orice mijloc să apere aplicațiile și browserele de „perversiunea occidentală”. Din fericire, ei copiază totul. Numele lui este Tantan și funcționează exact ca omologul său Tinder: nu poți începe să flirtezi cu cealaltă persoană dacă Like-ul nu este reciproc.

Secțiuniea masculină pe Tinder (Tantan) în China

Secțiunea masculină este destul de plictisitoare. Ar putea fi împărțit în două categorii: „mușchi lucrați la sală cu aceleași breton” și „pupători de oase mici în fața oglinzii”. Persoanele care vor să pară mai intelectuale se rostogolesc, pozând cu o carte în mâini, privind cu melancolie în spatele unei ferestre, în timp ce ploaia abundentă cade pe ...(lăsăm imaginația să zbure).

Oase? Da, oase. Este o modă să apari pe această „rețea de socializare pentru amor” cu un emoticon pe față în formă de oase.

Citește și:

Are 83 de ani și vrea să facă amor pe săturate, cu un „suflet pereche”! Bărbatul ideal trebuie să fie mai tânăr decât ea! „Vreau frecvență”

Secțiuniea feminină pe Tinder (Tantan) în China

În secțiunea feminină există mai multă varietate. Pe Tinder/Tantan în China găsești fete care pozează cu măști anti-poluare sau cu animale împăiate Pikachu. Aici toate își pun 50 de filtre pe față pentru a mări ochii și ăsta este cel mai comun lucru. O să găsești o tonă de poze din Insulele Canare cu fete mai albe ca laptele și ochi de cristal, dar în realitate este doar Photoshop. Să nu uităm că majoritatea fetelor sunt rebele, antisistem, pentru că au 23 de ani și încă nu s-au căsătorit.

Dacă pe Tinder critici regimul, uită de flirt

Un utilizator de Tantan din China, pe numele lui Coco, mărturisește: Atunci când vâd cuvintele Hong Kong și democrație mă alarmez. Nu pune asta pe aici. Probleme delicate, nu.

De ce spune Coco asta? Pentru că Regimul Comunist din China înceracă să cenzureze chiar și aplicațiile unde oamenii se întâlnesc pentru amor. Ei îchid conturi sau restricționează accesul. Dar regimul nu greșește, Tantan a început să fie un loc bun în care oamenii să discute liber și deschis despre probleme Chinei, uitând de amor.

Într-adevăr, Tantan este o mare invenție. Sau cel puțin o copie grozavă care a servit la evadarea din regulile comuniste.

Statistici pe Tinder în China

Creatorul companiei Tantan, Wang Yu, spune că aplicația are mai mult de șapte milioane de utilizatori în fiecare zi și că au existat deja peste 3.000 de milioane de interacțiuni. Dacă vă faceți cont vip și plătiți 5 euro pe lună, vă este mai ușor să întâlniți pe cineva pentru că puteți vedea cine v-a dat Like și să-l returnați.

"Femeilor le trag atenția 6% din utilizatorii recomandați, în timp ce bărbații sunt atrași de 60%", explica Wang.

Citește și:

O tânără de 22 de ani a fost ucisă în timp ce făcea amor cu un bărbat întâlnit pe Tinder. Ucigasul s-a fotografiat cu cadavrul ei