Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Detaliul din Biblie ignorat de toți creștinii! Ce s-a aflat despre Iisus Hristos

sO descoperire recentă zdrucină biserica creștină din temelii și schimbă ceea ce se știa despre Iisus Hristos! Ce detaliu incredibil din Biblie a fost combătut?

Unde s-a născut Iisus Hristos, de fapt

Un expert în materie de arheologie pe nume Aviram Oshrim, din Israel, susține faptul că Iisus Hristos nu s-a născut la Betleem, așa cum se spune în Biblie. Mai exact, conform datelor prezentate de acesta, Mântuitorul s-a născut undeva la o sută de mile distanță de locul indicat de Biblie.

Potrivit lui Aviram Oshrim ar exista în Israel și un al doilea oraș numit Betleem, dar nu cel aflat de Ierusalim și vizitat de milione de turiști și pelerini, ci un altul, la o sută de mile distanță.

Detaliul din Biblie ignorat de toți creștinii! Ce s-a aflat despre Iisus Hristos

Unde s-a născut Iisus Hristos, de fapt

Orașul indicat de către expertul în materie de arheologie se află la granița cu Siria și Liban. Ca să susțină acest punct de vedere, Aviram a lansat întrebarea: „De ce Fecioara Maria și Iosif ar fi avut nevoie de câteva zile ca să meargă din Betleem la Nazaret, dacă distanța este una de doar câțiva kilometri?”.

Acest lucru ar putea indica faptul că adevăratul Betleem se afla, de fapt, la o distanță mult mai mare decât se credea inițial, ceea ce arată că Iisus Hristos s-a născut în Betleemul de la granița cu Siria și Liban.

Recomandari