Antena Căutare

Diana Cavallioti se alătură producției „Bravo, tată!”, noul serial de comedie ce va fi difuzat, în această toamnă, la Antena 1

Diana Cavallioti face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va putea fi urmărit toamna aceasta la Antena 1.

colaj foto cu diana cavallioti in productia bravo, tata! de la Antena 1 Galerie
DSerialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel | Antena 1

Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează.

Diana Cavallioti va juca în producția „Bravo, tată!”, noul serial de comedie ce va fi difuzat, în această toamnă, la Antena 1

Din producția serialului va face parte și actrița Diana Cavallioti, cunoscută, mai ales, pentru cariera în teatru. ,,Lucrurile frumoase vin atunci când ești pregătit să le îmbrățișezi, așa că mi-am zis ,,de ce nu?”, atunci când mi s-a propus să joc rolul Danei în producția „Bravo, tată!”, iar cu această formulă magică, pentru mine, începe distracția. Și a început de ceva timp, e absolut extraordinar, lucrez cu oameni cu care nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra, sunt surpinsă și într-o continuă admirație, încă de când am început. Cred că, dintre tătici, mi-am mai intersectat drumurile, oarecum, doar cu Natanticu. N-aș vrea să mă laud cu distracția de la filmări, pentru că sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simțim împreună”.

Citește și: Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel sunt protagoniștii “Bravo, tată!”, un nou serial de la Antena 1

Despre Dana, soția lui Mario, Diana mărturisește că ,,este personajul de care m-am îndrăgostit iremediabil, e genul infinit ofertant. Nu am jucat genul ăsta de personaj în film și mă bucur că pot să îmi dau cu stângul în dreptul, încercând tot felul de lucruri: e un teren de joacă nesperat și sper că îi dau Danei exact ceea ce îmi dă și ea mie în fiecare zi de filmare: bună dispoziție!”.

Producţia ,,Bravo, tată!” îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel și se anunță a fi o comedie savuroasă, care va face deliciul telespectatorilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, toamna aceasta, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x