Antena Căutare

Andreea Mantea, devastată: „Sper că o să mă poată ierta!”

O singură zi îi mai desparte pe telespectatori de marea finală a incendiarului show „Burlaciţa”, difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile şi tensiunea plutesc deja în aer.

O singură zi îi mai desparte pe telespectatori de marea finală a incendiarului show „Burlaciţa”, difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile şi tensiunea plutesc deja în aer.

Cu ochii în lacrimi, senzuala brunetă este nevoită să ia cea mai dificilă decizie. „Este cea mai importantă zi din acest proiect şi poate să fie chiar cea mai importantă zi din viaţa mea de până acum. Cu siguranţă însă este cea mai dificilă. Am de luat o decizie şi nu orice decizie, ci acea decizie de care atârnă atât viata mea, cât şi a altor oameni”, a povestit burlăciţa.

A pornit în acest proiect într-un moment foarte dificil al vieţii ei, dar hotărâtă să îşi pună viaţa pe tavă şi să găsească iubirea adevărată. „Este o povară grea, pe care o am pe umeri. Dacă greşesc acum, pot să îmi refuz şansa la ceea ce caut de o viaţă – iubirea adevărată. Astăzi imi voi pune sufletul pe tavă, îmi voi declara iubirea. În mine se duce o luptă, inima îmi spune una, mintea îmi spune alta. Nu aş putea să trăiesc cu regretul că nu am încercat să îmi ascult inima. Acesta este cel mai greu moment de până acum. Mi se rupe sufletul. Sper că o să mă înţeleagă şi sper că o să mă poată ierta”, a mărturisit Andreea, printre lacrimi.

Ce decizie va lua burlăciţa şi cine este marele câştigător al reality show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind marea finală de la Antena 1, mâine seară, de la 20:30.

Surpriză în finala show-ului ”Burlăciţa”! Andreea Mantea, aşa cum nu a mai fost văzută niciodată... Andreea Mantea a îmbrăcat rochia albă! Finala ”Burlăcița” are loc în această seară, de la 20:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x