Antena Căutare

„Burlăcița” a fost lider absolut de audiență

Telespectatorii au vrut să vadă cine este cel care a reușit să o cucerească definitiv pe Daniela Crudu în cadrul celui de-al treilea sezon al reality show-ului „Burlăcița”, iar Antena 1 a fost lider incontestabil de audiență, atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul întregii țări.

Astfel, în intervalul orar 23:08 – 02:00, finala emisiunii „Burlăcița” a obținut, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o medie de 3,9 puncte de rating și 20,2% cotă de piață, în timp ce ProTV, clasat pe locul al II-lea, a avut 3,7 puncte de rating și 19,3 procente din cota de piață.

Antena 1 a condus în topul audiențelor și pe publicul din mediul urban, unde a obținut o medie de 3 puncte de rating și 14,8 procente din cota de piață, în timp ce ProTV a avut 2,8 puncte de rating și 13,9% cotă de piață.
Clasamentul se menține în favoarea Antenei 1 și la nivelul întregii țări, unde a înregistrat o medie de 2,8 puncte de rating și 14,9 procente din cota de piață. ProTV, cel care ocupa și de această dată locul al II-lea, a avut 2,2 puncte de rating și 12,1% cotă de piață.

Ritualul de seducție desfășurat în Italia s-a încheiat aseară cu o cerere în căsătorie. Valentin este cel care a convins-o pe Daniela de-a lungul timpului petrecut împreună și pe parcursul întâlnirilor avute că are cele mai mari șanse să devină partenerul vieții ei.

Valentin (data nașterii: 16. 09. 1982) pare să fi trăit până acum trei vieți, nu una. A plecat în SUA la doar 19 ani și, pentru a putea trăi visul american și a obține actele necesare, s-a căsătorit. Doi ani mai târziu, în Las Vegas, a cunoscut o altă femeie și s-a recăsătorit. Împreună au o fiică, de 12 ani, pe care Valentin o vede o dată pe an, de ziua ei. Căsnicia nu a durat mai mult de cinci ani, pentru că, întorși în România, mama fiicei lui nu s-a putut adapta. Din cea de-a treia căsnicie, cu o româncă, de data asta, Valentin are un băiețel.

Din cele trei căsnicii, concurentul de la „Burlăcița” a învățat să nu se mai grăbească. Spune însă că nu regretă nimic.
Valentin se consideră un tip amuzant, deși, uneori, poate părea neserios. Este simpatic, ambițios, romantic.

Daniela Crudu, primele declaraţii după marea finală a show-ului "Burlăciţa": "Nu voi uita niciodată...&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x