Antena Căutare

„Burlăcița” alege cei trei finaliști ai acestui sezon!

Inima Danielei Crudu bate cu siguranță din ce în ce mai tare! Duminică, de la 23:00, la Antena 1, Burlăcița trebuie să decidă care sunt cei trei concurenți care, pe parcursul întregului sezon al reality show-ului, i-au demonstrat că au toate calitățile necesare pentru a-i deveni parteneri pe viață.

Rămâne de văzut cine va obține mult râvnita cheie către sufletul și dormitorul Danielei, pentru că în această ediție lucrurile dintre ea și pretendenți devin din ce în ce mai serioase și, implicit, mai intime.

Încă de la bun început, Radu Vâlcan le transmite lui Lucian, Pietro, Alex și Valentin că regulile jocului se schimbă: fiecare va avea parte de un fantasy date cu Daniela, dar le este interzis să-și mai povestească unul altuia cum și l-au petrecut și ce s-a întâmplat între ei și „Burlăciță”.

„Am mari emoții și cred că transmit asta prin toți porii”, declară Daniela, simțind că momentul în care trebuie să ia decizia finală este din ce în ce mai aproape.

Cel care sparge gheața întâlnirilor speciale este Lucian. Legat la ochi de Daniela, tânărul este condus într-un loc romantic, acolo unde cei doi iau cina. „Chiar simt ceva pentru tine”, îi mărturisește el. „Lucian mi-a picat cu tronc încă din România și încă nu încetează să mă surprindă”, recunoaște „Burlăcița”. Dacă el va reuși să o convingă să-i ofere cadou cheia către dormitorul ei, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, de la 23:00.

Daniela îl răpește pe Pietro cu o mașină decapotabilă și pleacă împreună într-o călătorie ce poate fi decisivă pentru viitorul relației lor.

„M-am săturat de vorbe. Dragostea se arată și în pat”, declară Pietro, care pare că își cam pierde răbdarea.

„Abia aștept să cunosc o femeie care să îmi fure inima total”, mai spune italianul. Daniela recunoaște că se întreabă des dacă el e sigur că îi poate fi fidel.

„Mi-e teamă că Pietro este genul de bărbat greu de ținut acasă”, e părerea Burlăciței. Ce îi răspunde el, duminică, la Antena 1.

Valentin este cel de-al treilea concurent ales de Daniela. Extrem de sexi îmbrăcată, într-o rochie foarte provocatoare, „Burlăcița” îl așteaptă într-o limuzină decapotabilă la bordul căreia vor merge într-un loc foarte romantic. Cei doi își amintesc momentele de la început, iar apoi au parte de o cină într-un cadru intim, acompaniați de acorduri de vioară. „Seara cu Valentin a decurs superb”, spune Daniela.

Alex se transformă într-un prinț veritabil pentru prințesa lui, Daniela Crudu. Cei doi pleacă la întâlnire cu o trăsură, moment în care Daniela va radia de frumusețe, dar și de fericire.

Cine reușește însă să prindă un loc în marea finală a reality show-ului și cine este cu un pas mai aproape să o cucerească definitiv pe „Burlăciță”, duminică, de la 23:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x