Antena Căutare

Burlăcița, dezamăgită total de cei care luptă pentru inima sa: "Unii concurenți mă vorbeau pe la spate!"

În lupta pentru cucerirea inimii "Burlăciței" au intrat 11 masculi feroce, fiecare având posibilitatea să-i demonstreze Danielei Crudu că merită o șansă. Unii au impresionat-o, alții au dezamăgit-o, însă totul, laolaltă, a reprezentat o experiență inedită pentru Cruduța.

Ce nu știa nimeni despre Pietro de la "Burlacița": Pretendentul Danielei Crudu e artist celebru în Italia

Ai avut emoţii când i-ai întâlnit pe concurenţi?

Da, parcă înainte de a începe prima emisiune simţeam că dau examenul vieţii. Nici când am dat BAC-ul nu am avut atâtea emoţii. Eram curioasă să văd cum arată şi cu cine o să îmi petrec eu o luna din viaţă. Voiam să văd ce chimie am cu fiecare de la prima vedere, dacă simt fluturi în stomac sau nu. Am avut noroc cu Radu că m-a încurajat.

A fost vreunul cu care să ai o chimie aparte la prima întâlnire?

Da, eu am simţit. Am fost atrasă de privirea pătrunzătoare a lui Valentin, de Bogdan mi-a plăcut cum arată şi de Lucian.

Cum i-ai pus în dificultate pe concurenţi?

Am avut grijă să văd cum reacţionează puşi în situaţii în care nu erau experţi. De exemplu, ştiam că unul dintre ei nu ştie să înoate, iar eu am făcut concurs de înot pentru a-l vedea cum reacţionează şi cum se descurcă.

Au fost momente în care te-ai simţit trădată de vreunul dintre băieţii înscrişi în emisiune?

Da. Au fost momente. M-am simţit trădată în primul rând când am fost minţită. Am auzit că unii concurenţi vorbeau despre mine şi spuneau lucruri neadevărate, iar eu aflăm apoi la întâlniri toate astea.

Aţi avut parte de incidente la filmări?

Nu, în afară de faptul că a intrat un liliac noaptea la mine în camera şi m-am speriat îngrozitor şi că Valentin era să îmi dea cu o crosa de golf în cap, mai nimic

Ce nu știa nimeni despre Pietro de la "Burlacița": Pretendentul Danielei Crudu e artist celebru în Italia... Un gigolo s-a îndrăgostit de Daniela Crudu: "Am fost escortă de lux 11 ani". Cum a reacţionat "Burlăciţa&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x