Antena Căutare

Cosmopolitan SUA laudă o producţie a Antenei 1: „Burlăcița, varianta românească, este mult mai tare decât cea americană”!

Una dintre cele mai tari reviste pentru femei din SUA, Cosmopolitan, laudă varianta românească a show-ului „Burlăciţa”, de la Antena 1, în defavoarea ediţiei lor naţionale. Emma Barker, editorul care semnează articolul titrează: „Este oficial: ediția românească 'The Bachelorette', numită Burlăcița, este mult, MULT mai bună decât cea originală, americană”.

Printre motivele invocate de editor se numără faptul că pretendenţii Andreei Mantea, Burlăciţa celui mai nou sezon care va începe în curând la Antena 1, nu ratează ocazia să renunţe la cămăşi, încântându-şi telespectatoarele, se sărută cu patimă, iar ceremonia trandafirilor vine întotdeauna însoţită şi de o cupă de şampanie.

Burlăciţa Mantea, mari emoţii în Noaptea de Înviere... Burlăciţa cu fluturi în stomac! Andreea Mantea recunoaşte: "Sunt îndrăgostită"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x