Antena Căutare

Duminică, de la ora 23.00. Un concurent este eliminat pentru că încalcă regulamentul

Duminică, de la 23:00, ritualul de seducție se mută în Florența. „Burlăcița” Daniela Crudu și cei rămași în competiția pentru inima ei se vor bucura de un oraș de o importanță istorică aparte. Șicanele dintre concurenți se întâlnesc la tot pasul, iar Ciprian, noul venit, „se bucură” de o atenție specială.

Mai toți sunt cu ochii pe el și, culmea, nimeni nu vede nicio calitate a lui, ci doar defecte. „Cineva te atacă în momentul în care se simte amenințat”, declară Ciprian, care vrea să lase impresia că este sigur pe el și foarte relaxat, cu toate că simte tensiunea care plutește în aer.

O veste cade ca un trăsnet pentru unul dintre concurenți: toți pretendenții sunt chemați la o întâlnire, mai puțin el. Cu toate că speră la o întrevedere privată cu femeia pe care speră să o cucerească, iar ceilalți bărbați îl încurajează, tânărul simte că acesta nu este semn bun. În scurt timp Radu Vâlcan își face apariția și îi spune că trebuie să părăsească reality show-ul din cauză că și-a încălcat contractul. Cine este concurentul și ce anume a făcut, duminică, de la 23:00, la Antena 1.

În tot acest timp, Daniela Crudu și ceilalți șase concurenți fac turul orașului Florența. Ca de obicei, Valentin profită și se apropie de ea cât de mult poate. El obține și o întâlnire doar între patru ochi cu „Burlăcița”, care va avea loc în Pisa. Daniela și Valentin se vor plimba cu trăsura, vor hrăni porumbei și vor petrece timp discutând ca doi îndrăgostiți. Dacă el va avea și de această dată ce să îi reproșeze, duminică, de la 23:00, la Antena 1.

Ironii pe rețelele de socializare între pretendenții "Burlăciței"! Ce mesaj i-a trimis un concurent rămas în c... Lovitură de teatru. Yanis, eliminat din cursă !...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x