Antena Căutare

E vedetă, e sexy, dar mai presus de toate este om! Daniela Crudu, ipostaza emoționantă în care apare alături de bunica sa

O știm de la televizor, s-a făcut remarcată prin formele sale voluptoase, dar și prin carisma care o caracterizează. Daniela Crudu a reușit să-și emoționeze fanii după ce le-a arătat mai multe imagini cu bunica sa.

O știm de la televizor, s-a făcut remarcată prin formele sale frumos conturate, dar și prin carismă. Daniela Crudu, căci despre ea este vorba, și-a arătat și latura umană și a reușit să-și emoționeze fanii după ce le-a arătat mai multe imagini cu bunica sa.

Noua "Burlăciță" de la Antena 1 pare să nu-și uitat deloc originile, căci de fiecare dată se întoarce cu mare drag la locurile și la oamenii care i-au marcat viața.

Cruduța, alături de bunica sa

"Biki meu", așa cum Cruduța îi spune bunicii sale i-a cucerit pe admiratorii Danielei, care a fost lăudată pentru faptul că nu uită niciodată de unde a plecat.

"Burlăcița" vă dă întâlnire în fiecare miercuri, de la 20:30, în jocul seducției de la Antena 1!

FOTO! Daniela Crudu a renunțat la farduri și rimel: "Burlăcița" și-a uimit fanii când a apărut complet nemachi... Un concurent ratează prima întâlnire cu „Burlăcița” pentru că întârzie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x