Antena Căutare

Ei sunt cei 20 de concurenţi care se luptă pentru inima Burlăciţei!

Douăzeci de concurenţi intră în cursa pentru inima Burlăciţei!

Douăzeci de concurenţi intră în cursa pentru inima Burlăciţei!

Şi-au ascuţit "armele" şi sunt gata de duel. Cei 20 de burlaci abia aşteaptă să o cunoască pe Andreea Mantea. În prima ediţie, pe care o puteţi urmări joi, 5 iunie, de la 20.30, trebuie să facă o bună impresie. Doar 12 vor merge mai departe!

Vezi în GALERIA de mai sus cei 20 de pretendenţi la inima Burlăciţei!

Pretenţioasă şi directă, Andreea îşi doreşte un bărbat care să o surprindă şi care să poată face faţă tuturor provocărilor pe care o eventuală relaţie cu ea le-ar putea ridica. Să îi fie aproape în momentele mai mult sau mai puţin plăcute, dar să îi acorde şi libertatea de care are nevoie pentru rămâne ceea ce este acum - o femeie independentă. Cum în dragoste şi război totul este posibil, să înceapă lupta pentru cea mai râvnită Burlăciţă a momentului.

Dacă îşi va găsi Andreea bărbatul la care visează, rămâne de văzut în această vară, la Antena 1, într-un format incitant care promite să pună audienţele pe jar, difuzat începând de joi, 5 iunie, de la 20:30, la Antena 1.

Andreea Mantea, dezvăluiri INCENDIARE din culisele emisiunii "Burlăciţa"... "Burlăciţa" şi-a cusut singură rochia pentru marele show! Trena are 624 de trandafiri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x