Antena Căutare

Emoţii pentru Burlăciţa! Un concurent a ajuns de urgenţă la SPITAL!

Aflaţi la filmările pentru incendiarul reality show „Burlaciţa”, în America, protagoniştii emisiunii difuzate de Antena 1 au avut parte de un moment mai puţin plăcut.

Aflaţi la filmările pentru incendiarul reality show „Burlaciţa”, în America, protagoniştii emisiunii difuzate de Antena 1 au avut parte de un moment mai puţin plăcut.

În toiul nopţii, unuia dintre pretendenţii burlăciţei, Silviu, i s-a făcut rău, iar echipa de producţie a chemat imediat ambulanţa, deplasându-se la un spital din apropiere. Andreea a primit cu mari emoţii vestea: „M-am obişnuit ca de fiecare dată când primesc informaţii din casă, ele să nu fie bune. Am vorbit cu Bogdan şi l-am rugat să mă ajute, pentru că simt că mă copleşesc problemele.”

Din fericire, Silviu a fost stabilizat de medici, iar dimineaţa s-a întors deja în casă, unde a primit o vizită-fulger chiar de la burlăciţă, care a ţinut morţis să se asigure personal că e totul in regulă cu el. „Simt că mai am foarte multe lucruri de descoperit la Silviu!” a mărturisit Andreea în faţa camerelor.

Andreea l-a convins cu un sărut pasional să nu renunţe la competiţie, iar pentru că nu a putut fi prezent la ceremonie, burlăciţa i-a adus personal trandafirul.

Scandalul continuă la Burlăciţa! Alexandru Grigoraş a izbucnit în lacrimi... Burlăciţa s-a simţit înşelată! Valentin Nădrag a fost eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x