Antena Căutare

Lovitură pentru Andreea Mantea! Disperată și în lacrimi, în fața concurenților: ”Nu mai pot!”

Burlăciţă a ajuns la capătul puterilor şi a izbucnit în lacrimi în timpul ceremoniei trandafirului.

Burlăciţă a ajuns la capătul puterilor şi a izbucnit în lacrimi în timpul ceremoniei trandafirului.

„Am obosit. Nu mai am puterea să le explic cât de greu îmi e în concurs. Simt că sunt singura care luptă şi îşi doreşte cu adevărat ceva!” le-a spus ea concurenților printre lacrimi, punctând încă o dată un aspect foarte important: „Nu vă ţine nimeni cu forţa aici!”.



Cu fiecare eliminare, tensiunile devin din ce în ce mai mari în casa concurenţilor, reuşind astfel să scoată la iveală orgoliul masculin. Vizibil dezamăgită de atitudinea acestora, Andreea a cedat: „Cred că orgoliul vostru este mult prea mare şi nu sunteţi capabili să luptaţi într-adevăr pentru o femeie! Aş vrea să nu mai vorbiţi pe la spatele meu! Nu mai pot!”.

”M-am săturat să fiu acuzată de anumite lucruri. Eu nu am un iubit și nici șapte iubiți. Eu încerc să îmi găsesc un iubit în voi”, a mai spus Andreea.

Un concurent a stârnit furtuna la ”Burlăcița”! Ce decizie radicală au luat burlacii... Sorin regretă că a fost orgolios! Iată ce i-a spus Burlăciței!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x