Antena Căutare

Nebuniile "Burlăciței"! Daniela Crudu a fugit de la nuntă: "Am găsit un skijet și... "

Burlăciţa Daniela Crudu vorbeşte despre cel mai greu moment din "Poftiţi de vă iubiţi", dar şi despre cel mai amuzant

Burlăciţa Daniela Crudu vorbeşte despre cel mai greu moment din "Poftiţi de vă iubiţi", dar şi despre cel mai amuzant. Căci au fost multe! A fost fugărită de nea Mărin cu barca și s-a luptat din răsputeri să prindă buchetul la nunta organizată de ea, împreună cu alte vedete.

"Poftiți de vă iubiți" este noua emisiune ce va debuta luni, 14 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, și îl va avea drept gazdă pe temutul nea Mărin, care pune vedetele la treabă.

1. Cum arata pentru tine nunta perfecta?

Nu cred ca ar fi deloc o nunta normala, ci ar fi o nebunie, cu fast si multa lume. Mi-as dori o nunta in club, sa fie o super mare petrecere, sa cante toti artistii si toti DJ-ii, si sa tina 3 zile si 3 nopti. Sper doar sa poata sa duca si mirele, ca eu ma descurc.

2. Ce ai face daca cineva ti-ar strica nunta?

N-as mai vorbi niciodata cu persoana respectiva.

3. Ti-a facut Nea Marin zile fripte?

Eram super obosita, am venit cu acelasi bagaj pe care l-am avut si la filmarile pentru Burlacita, nu am avut timp sa mai trec pe acasa. Ne-am certat toata perioada in care am filmat, pentru ca nu am putut sa pricep ce vrea, iar asta il enerva la culme. Nu suporta sa vada ca cineva nu e implicat si atunci au iesit scantei imediat.

4, Spune-ne o intamplare amuzanta din timpul filmarilor

Am gasit un ski jet, am vrut sa fug cu el, dar pana sa-l conving pe proprietar am incurcat ski jet-urile si el nu m-a mai lasat. Am gasit apoi o alta varianta: am plecat cu un Kaiac-canoe, doar ca Nea Marin a venit dupa mine cu o barca mai mare, a legat-o pe a mea de a lui si apoi…sa te tii!

5. Care a fost cel mai greu moment?

Cel mai greu moment a fost cand am vrut sa prind buchetul. M-am luptat tare de tot!!!

"Burlăcița", arme de seducție în masă! Daniela Crudu a apărut la emisiune îmbrăcată într-un costum din latex, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x