Antena Căutare

Răsturnare de situaţie, la "Burlăciţa"! Andreea Mantea: „Vreau să-mi îndrept greşeala şi sper ca el să mă ierte”

Frumoasă, fermecătoare şi hotărâtă să-şi găsească sufletul pereche, Andreea Mantea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a participa la cel mai incitant reality show al momentului, „Burlăciţa”.

Frumoasă, fermecătoare şi hotărâtă să-şi găsească sufletul pereche, Andreea Mantea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a participa la cel mai incitant reality show al momentului, „Burlăciţa”.

Pe parcursul filmărilor, Andreea a avut parte de întâlniri romantice, curajoase, pline de adrenalină, dar şi neplăcute din cauza unor informaţii deranjante pe care le-a aflat pe parcursul emisiunii. Astfel, burlăciţa a descoperit faptul că în casă băieţii au discutat despre o eventuală escapadă. Suparată, ea l-a eliminat ediţia trecută pe Valentin, concurentul care nu i-a inspirat încredere Andreei la date-ul privat. Motivul eliminării a fost reacţia nepotrivită pe care el a avut-o atunci când burlăciţa le-a spus băieţilor că a aflat despre discuţiile lor.

Pentru a nu avea regrete din cauza deciziei luate la nervi, Andreea a meditat asupra eliminării lui Valentin şi i-a oferit s-a hotărat să-i acorde şansa de a se întoarce: „ Este adevărat că nu mi-a plăcut cum a reacţionat. M-am gândit bine la cele întâmplate şi am ajuns la o concluzie, între vorbe şi fapte este o diferenţă. Vreau să-mi îndrept greşeala şi sper ca el să mă ierte”, mărturiseşte Andreea.

Frumoasa burlăciţă crede că nu este corect ca un om să fie judecat după o singură reacţie, astfel că i-a mai oferit o dată trandafirul. Dacă Valentin a acceptat să revină în concurs şi să lupte în continuare pentru inima Andreei, rămâne de văzut la „Burlăciţa, în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Ai vrea să fii în locul lui! Uite cât de tare îl strânge Andreea Mantea la piept!... Ea face regulile! Andreea Mantea îi pune la punct pe concurenţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x