Căutare Live

Surpriză în finala show-ului ”Burlăciţa”! Andreea Mantea, aşa cum nu a mai fost văzută niciodată

O singură ediţie îi mai desparte pe telespectatori de aflarea deznodământului incendiarului reality-show „Burlăciţa”. Marius, Cristi şi Alex sunt cei trei norocoşi care vor păşi alături de senzuala brunetă în marea finală, ce va fi difuzată joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar Andreea e hotărâtă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a le acorda câte o ultimă şansă fiecăruia dintre ei.

O singură ediţie îi mai desparte pe telespectatori de aflarea deznodământului incendiarului reality-show „Burlăciţa”. Marius, Cristi şi Alex sunt cei trei norocoşi care vor păşi alături de senzuala brunetă în marea finală, ce va fi difuzată joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar Andreea e hotărâtă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a le acorda câte o ultimă şansă fiecăruia dintre ei. Astfel, prima întâlnire privată pe care a acordat-o burlăciţa a fost alături Marius, într-un decor de poveste.

„Am promis că o să îl ajut să depăşească problema lui de comunicare şi asta am să fac. Indiferent dacă povestea noastră de iubire va continua sau nu, teama lui de a lăsa sentimentele să se vadă trebuie depăşită. Orice femeie are nevoie de liniştea şi de siguranţa pe care le simte atunci când iubitul ei îi spune <<Te iubesc>>. Sunt conştientă că e vorba de o barieră, pe care dacă o va trece, nu va mai avea probleme niciodată. Ştiu că este greu şi nu vreau să facă nimic forţat. Vreau să îi ofer un basm în care să pătrundem împreună. Vreau să îl fac să se rupă de cotidian, să se desprindă de trecutul lui”, a povestit Andreea.

Într-un decor medieval, în haine de epocă, Andreea şi Marius îşi vor trăi povestea în marea finală a show-ului. Va reuşi oare Marius să o convingă pe frumoasa burlăciţă să îl aleagă pe el? Sau dimpotrivă, pentru Andreea vor cântări mai mult atitudinea şi sinceritatea lui Cristi sau şarmul lui Alex? Cine oare va fi alesul senzualei brunete? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în joia aceasta, de la 20:30, în marea finală „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Reacţia lui Gabriel Aur după ce a fost eliminat de Burlăciţa: "Sper să găseşti ceea ce cauţi"... Andreea Mantea, devastată: „Sper că o să mă poată ierta!”...
Ultimele știri