Antena Căutare

Un concurent, extrem de furios pe burlăciţa Andreea Mantea! Iată gestul care l-a scos din sărite!

Andreea Mantea se află la jumătatea drumului în căutarea iubirii, iar pretendenţii la inima ei luptă cu toate armele pe care le au pentru a o cuceri.

Andreea Mantea se află la jumătatea drumului în căutarea iubirii, iar pretendenţii la inima ei luptă cu toate armele pe care le au pentru a o cuceri.

Astfel, la decernarea trandafirilor din ediţia de săptămâna trecută, Cristian a sărutat-o pe burlăciţă înainte de a primi floarea, gest care a creat controverse în rândul celorlalţi băieţi: „M-am simţit trădat, nu mi-a plăcut deloc atitudinea ei. Sper să mă cheme cât mai repede la un date, ca să-i spun ceea ce simt şi să aflu de ce nu a luat atitudine”, declară Tiberiu.

Spre deosebire de el, ceilalţi concurenţi au declarat că înţeleg scopul reality show-ului şi că Andreea trebuie să-şi găsească jumătatea, încercând să se apropie de toţi concurenţii. Cu toate că băieţii au vrut să-l calmeze pe Tiberiu şi să-l convingă că supărarea lui nu este fondată, la prima întâlnire pe care a avut-o cu Andreea, i-a reproşat atitudinea ei.

Cea a urmat apoi rămâne de văzut la „Burlăciţa” în ediţia de joi, 17 iulie, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla motivul pentru care Andreea l-a trezit din somn la cinci dimineaţa pe unul dintre concurenţi.

S-a reîntâlnit cu Ştefan Stan! Cum a reacţionat burlăciţa Andreea Mantea... Nu o să-ţi vină să crezi ce a păţit Andreea Mantea la Hollywood! Toţi bărbaţii au făcut coadă la autografe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x