Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 22 aprilie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a văzut-o plângând pe Cristina Jașcu

Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri, care se difuzează în exclusivitate pe Antena Play, îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne.

colaj de imagini cu cristina jascu si andi constantin Galerie
Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne | Antena 1

Cei doi au comentat cele mai importante evenimente din cadrul episodului 7, care a fost difuzat joi, 22 aprilie 2021.

Andi Constantin și Nicoleta Dragne au discutat despre plecarea surprinzătoare a Cristinei Jașcu, care a renunțat la lupta pentru inima Burlacului după ce au petrecut ore bune împreună. Aparent, tânăra era foarte încântată de date-ul cu Andi, lucru mărturisit în fața tuturor fetelor.

Însă, peste noapte, Criss s-a răzgândit. Evident tulburată, concurenta a decis că Burlacul nu o face ”să simtă fiori”, lucru peste care nu vrea să treacă. Ea a afirmat clar că dorește să plece chiar în momentul în care purta o discuție cu reporterul emisiunii. Cu toate că a afirmat faptul că dorește să-l anunțe personal pe Andi, a părut ușurată când echipa de producție a transmis veștile.

”Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd... este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.”, le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite.

De ce crede Andi Constantin că Jașcu Cristina a părăsit competiția

Burlacul Andi Constantin s-a arătat dezamăgit de gestul Cristinei Jașcu, cea care era preferata lui.

În cadrul celui mai nou episod din Burlacul- Destăinuri, bărbatul și-a spus părerea despre motivul care ar fi făcut-o pe Cristina să se răzgândească peste noapte.

”Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede.”, a spus Andi.

Nicoleta Dragne a fost de acord: ”Când inima îți spune ceva și mintea altceva, e destul de greu să ajungi la un consens.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

Vineri, 25.06.2021, 13:56
Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

Vineri, 18.06.2021, 11:19
Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

Vineri, 11.06.2021, 12:26
Ultimele știri
x