Căutare Live

Burlacul - Destăinuiri, 22 aprilie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a văzut-o plângând pe Cristina Jașcu

Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri, care se difuzează în exclusivitate pe Antena Play, îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne.

Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne

Antena 1

Cei doi au comentat cele mai importante evenimente din cadrul episodului 7, care a fost difuzat joi, 22 aprilie 2021.

Andi Constantin și Nicoleta Dragne au discutat despre plecarea surprinzătoare a Cristinei Jașcu, care a renunțat la lupta pentru inima Burlacului după ce au petrecut ore bune împreună. Aparent, tânăra era foarte încântată de date-ul cu Andi, lucru mărturisit în fața tuturor fetelor.

Însă, peste noapte, Criss s-a răzgândit. Evident tulburată, concurenta a decis că Burlacul nu o face ”să simtă fiori”, lucru peste care nu vrea să treacă. Ea a afirmat clar că dorește să plece chiar în momentul în care purta o discuție cu reporterul emisiunii. Cu toate că a afirmat faptul că dorește să-l anunțe personal pe Andi, a părut ușurată când echipa de producție a transmis veștile.

”Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd... este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.”, le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite.

De ce crede Andi Constantin că Jașcu Cristina a părăsit competiția

Burlacul Andi Constantin s-a arătat dezamăgit de gestul Cristinei Jașcu, cea care era preferata lui.

În cadrul celui mai nou episod din Burlacul- Destăinuri, bărbatul și-a spus părerea despre motivul care ar fi făcut-o pe Cristina să se răzgândească peste noapte.

”Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede.”, a spus Andi.

Nicoleta Dragne a fost de acord: ”Când inima îți spune ceva și mintea altceva, e destul de greu să ajungi la un consens.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x