Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

burlacul destainuiri Galerie
În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău. | Antena 1

Împreună, cei doi au vorbit despre frumoasa familie a lui Bogdan și felul în care se descurcă în ipostaza de tătic.

“Ăștia mișto fac fete, ai să vezi”, i-a spus Bogdan râzând lui Andi.

Bogdan a mărturisit că nu a văzut toate episoadele, dar a văzut semifinala. Bogdan și-a amintit că a simțit emoții mari atunci când a ajuns el în semifinală la Burlacul.

“Eram acolo, știam despre ce era vorba, dar a fost greu, a fost foarte greu să îi spun fetei pe care n-am ales-o că nu o aleg. Nu știam cum să fac”, spune Bogdan.

De asemenea, fostul Burlac spune că a urmărit mai multe testimoniale de-ale lui Andi și îl consideră foarte matur și înțelept pentru vârsta lui, la doar 30 de ani, în comparație cu felul în care s-a purtat Bogdan când era și el Burlacul.

Date-ul palpitant al lui Andi cu Alexandra

Cei doi au vorbit despre date-ul lui Andi și al Alexandrei, concurenta pe care a și elimininat-o la finalul competiției. El și Alexandra au sărit cu parașuta, iar Bogdan, care simțea frică pentru ei, spunea că Alexandra avea felul ei copilăresc de a se băga pe sub pielea lui Andi.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil

Alexandra, o parterneră demnă de aventură, încerca să îi câștige inima Burlacului. De asemenea, Andi a reușit să o cunoască și pe mama Alexandrei prin videocall.

Date-ul liniștit al lui Andi cu Simona

Atunci când a văzut-o pe Simona, Bogdan Vlădau a spus că pare mai aprigă decât celelalte concurente.

“Ați avut un ping-pong frumos, nu?”, a mai adăugat Bogdan râzând.

“Este (…) o femeie cam orgolioasă și înțeleg că este un înveliș mai dur ăsta, dar am insistat foarte mult să ajung la (…) partea mai sensibilă”, i-a povestit Andi.

Burlacul i-a povestit lui Bogdan că Simonei părea că i-a priit pauza de mers acasă în România. De asemenea, Bogdan a spus că a mai observat-o pe Simona în mai multe interacțiuni cu Andi și că I se pare că vrea să pară superioară. Cu toate acestea, se vede că e îndrăgostită de el și că îl soarbe din priviri.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret

“Cred că intrasem într-o buclă din asta din care nu mai puteam să ieșim pentru că oarecum aveam aceleași discuții și înnebunisem, nu mai puteam”, îi mărturisea Andi lui Bogdan.

“E posesivă și arată asta”, a mai completat Andi.

“Ea unde se poziționa în relația cu tine? Ea vrea să proiecteze o imagine a ei care nu prea are legătură cu cine e ea de fapt și se vede treaba asta”, îl întreabă Bogdan pe Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi finala Burlacul, joi, 1 iulie, de la ora 20.30 la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

Vineri, 18.06.2021, 11:19
Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

Vineri, 11.06.2021, 12:26
Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul Andi Constantin l-a avut astăzi ca invitat în ediția 13 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Sorin Radu, fostă ispită de la show-ul “Insula Iubirii”.

Vineri, 04.06.2021, 10:53
Ultimele știri
x