Burlacul - Destăinuiri, 28 mai 2021. Andi Constantin, despre Simona Bălăceanu și atitudinea ei față de fete

Andi Constantin l-a avut azi alături la Destăinuri pe Adrian, un bun prieten, pe care îl are în viața sa de mai bine de 8 ani. Cei doi au începtut să urmărească imaginile din ediția 10 a show-ului Burlacul - Destăinuri, difuzat în exclusivitate pe Antena Play.

Bulacul Andi, alături de un prieten, la Destăinuri, ediția 10

Antena 1

Printre evenimentele din ediția 12 a sezonului 6 Burlacul a fost și date-ul pe care Andi l-a avut cu Oana și Ornella la scufundări. Acesta i-a mărturisit lui Adrian că nu s-a gândit să le întrebe dacă știu să înoate. Printrele momentele comentate din axest episod, s-a numărat și scena de la cocktail party, cea în care toate concurentele i-au spus Simonei că nu simt să îi mai fie aproape.

Andi Constantin, despre Simona Bălăceanu

Faptul că celelalte doar au comentat la adresa ei, iar Melissa a fost singura care a și mers la ea să discute. Gestul ei a fost apreciat de Andi și Adrian. Cei doi au spus că este singura care a analizat lucrurile așa cum trebuia și a tras concluzia corectă.

Andi a mai spus și în trecut și susține acest lucru și acum. Simona este genul de persoană care nu știe să se integreze în grup, iar dacă este exclusă, acest lucru se întâmplă din cauza atitudinii pe care ea o are.

Despre scenele de la scufundări, Andi a spus că a mai avut parte de o astfel de experiență o singură dată, dar cu toate acestea este un lucru extrem de dificil. Când era un bazin, iar o pisică de mare a venit spre el, acesta a mărturisit că s-a speriat de-a dreptul.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro.

Ultimele știri