Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, episodul 8. Ce a spus Andi Constantin despre Kubra, concurenta pe care a eliminat-o

Andi Constantin l-a avut invitat în episodul 8 din seria Burlacul - Destăinuri, pe bunul său prieten, Matei, absolvent al Școlii Superioare de Aviație Civilă. Cei doi au comentat împreună cele mai interesante momente dintr-o ediție a show-ului. Burlacul - Destăinuri e difuzat în exclusivitate pe Antena Play.

Cei doi prieteni au discutat despre cât de repede se vorbește despre sentimente în cadrul emisiunii, un lucru de care Matei este extrem de dezamăgit. Matei a spus că din păcate, oamenii spun foarte des cuvântul iubire, iar acesta și-a pierdut din însemnătate.

"Oamenii îl folosesc fără să știe câtă putere are acest cuvânt între doi oameni. Iubirea este sentimentul cel mai profund și cel mai curat, e sentimentul primordial."

Ce a spus Andi Constantin despre Kubra

Matei și Andi au vorbit foarte mult despre Kubra Alexandra, concurenta pe care Burlacul a eliminat-o în ediția 10. Amândoi au spus că sunt plăcut impresionați de personalitatea tinerei, dar și faptul că este extrem de asumată.

În episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, Kubra Taskiran a fost plăcut surprinsă să găsească un bilet trimis de Andi Constantin. Frumoasa brunetă a realizată că este invitată la date cu burlacul Andi Constantin.

Kubra a petrecut momente speciale la piscină, alături de Andi Constantin. Tânăra a lăsat orice reținere deoparte și a dezvăluit multe impresii și detalii despre restul concurentelor din casa „Burlacul”. Pe una dintre colegele sale de competiție a numit-o chiar „mamaia”, pentru faptul că a fost prea reținută atunci când a venit vorba despre distracție, la vila fetelor.

Andi și Matei au fost impresionați de grija pe care Kubra i-a purtat-o Burlacului pe tot parcursul întâlnirii. Cei doi au discutat și despre atitudinea Simonei față de Kubra. Ei au spus că aceasta a acumulat extrem de multă negativitate, lucru care deteriorează atât starea sa, dar și starea relației cu Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x